Becali NU mai duce echipa la Pitesti: "Tara asta e nebunia nebuniilor! Ies cu FURCILE la noi!" Varianta de ULTIM MOMENT pentru FCSB

Becali NU mai duce echipa la Pitesti: "Tara asta e nebunia nebuniilor! Ies cu FURCILE la noi!" Varianta de ULTIM MOMENT pentru FCSB

Gigi Becali s-a razgandit si ia in calcul varianta Voluntari.

Gigi Becali a renuntat la varianta Pitesti dupa anuntul facut de suporterii lui FC Arges care au amenintat ca nu vor permite FCSB-ului sa joace la Pitesti! Becali a dezvaluit o noua varianta pentru meciurile de "acasa" din finalul lui 2018: Giurgiu.

"Daca ies cu furcile, doar nu suntem nebuni sa intram in furci. Tara asta e nebunia nebuniilor! Daca suporterii sunt proprietari, gata, nu mai mergem acolo! Daca 20 de suporteri vor asa...facem ca ei, ce sa facem? MM mi-a spus sa mergem la Buzau, ca va fi stadionul plin. Eu am spus Ploiesti, dar mi-au zis ca acolo sunt fanatici, nu ne inghit.

I-am zis lui MM ca nu-mi place la Buzau, noi am avut rezultate si noroc la Pitesti. Noi mergem unde suntem primiti cu dragoste, daca nu gasim dragoste la Pitesti nu mergem.

Putem merge ori la Voluntari, ori la Giurgiu. Domnul Buduru m-a intrebat azi de ce nu venim la Giurgiu sa jucam. La Voluntari nu-mi place, parca e o taraba de stadion" a spus Gigi Becali la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cea mai fierbinte dimineață de când se fac măsurători în România: oamenii au leșinat pe stradă. De joi va fi și mai rău
BRAT
Modifică setările cookies