Anuntul facut de Narcis Raducan despre venirea lui Costel Enache la FCSB: "Dupa meciul cu Poli Iasi, se poate intampla orice!"

Noul director sportiv de la FCSB a vorbit la Ora Exacta in Sport despre situatia postului de antrenor.

Narcis Raducan a negat ca FCSB l-a contactat pe Costel Enache pentru venirea la echipa.

„S-au vehiculat 2-3 antrenori si mi-a spus parerea. Eu am spus ca mi-ar placea sa lucrez cu Enache, pe care-l stiu de foarte mult timp. Il apreciez foarte mult. Dar nu am negociat cu Enache, ca tot ne-a acuzat (Iuliu Muresan) ca am vorbit cu el.

Costel este sub contract, iar noi avem un antrenor. Ar fi incorect sa vorbim despre alt tehncian. Trebuie sa-mi protejez echipa inainte de meciul cu Poli Iasi. Dupa  acest meci, sigur, se poate intâmpla orice” a spus Narcis Raducanu la Pro X.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT