"Ei lucreaza pe la spate, ii spun lui Becali ca nu e frumos ce-a facut!" ULTIMA ORA: Ce se intampla cu antrenorul pe care Becali spera sa-l poata prezenta OFICIAL luni la FCSB

Sibiul tine de Enache. Muresan spune ca nu ia in calcul sa-l lase la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 August 2019, 12:33
Data actualizarii: Sambata 17 August 2019, 12:39

Oficialul lui Hermannstadt se ia de Becali: l-a contactat pe Enache fara acordul ardelenilor. Sefii echipei nu iau in calcul sa-l lase pe Enache sa plece.

"Situatia lui Enache e foarte simpla. E sub contract cu noi si ramane aici. Am avut o discutie cu el, i-am zis ca nu vrem sa-l lasam sa plece. El nu era hotarat sa plece. Sigur ca l-a tentat un pic. Cand e sa alegi intre plusuri si minusuri e greu sa te decizi. Nu are clauza de reziliere. Nu poate sa-si dea demisia, sunt niste conditii in care poate sa plece, despartirea se poate face pe cale amiabila. Am vorbit si cu cei din consiliul director, au aceeasi pozitie cu mine. Nu e cazul. Ii transmit lui Gigi Becali ca nu e fair-play ce a facut, nu e frumos sa contactezi antrenorul aflat sub contract cu alta echipa. Trebuia sa discute cu noi intai. Ei lucreaza pe la spate, pe noi nu ne-a cautat nimeni. Pe nimeni din club! Raspunsul nostru e 'nu'! Nici Costel nu a negociat. I s-au dat niste telefoane, s-au facut niste presiuni pe el din partea mai multor persoane, dar atat", a spus Muresan la PRO X.

CITESTE SI

Modifică setările cookies