Zice ca nu-l lasa pe Enache la FCSB, dar cauta deja antrenor pentru Sibiu! Incredibil: cu cine negociaza Muresan

Zice ca nu-l lasa pe Enache la FCSB, dar cauta deja antrenor pentru Sibiu! Incredibil: cu cine negociaza Muresan

In discursul public, Iuliu Muresan e categoric: "Enache nu pleaca la FCSB". In culise, a inceput insa deja cautarile pentru un nou antrenor.

Conform Digisport, sefii lui Hermannstadt negociaza cu Antonio Conceicao! Chiar daca exista diferente intre oferta Sibiului si pretentiile lui Conceicao, relatiile apropiate pe care portughezul le are cu Muresan si Zamfir il pot convinge sa mai renunte la o parte din suma. Ramasi sefi cu atributii depline la Sibiu dupa plecarea presedintelui Birt, Muresan si Zamfir nu vor sa ramana descoperiti in cazul in care Enache va alege sa plece totusi la FCSB in urmatoarele zile.

Antonio Conceicao (57 de ani) l-a refuzat pe Becali saptamana trecuta, dupa ce patronul FCSB l-a chemat la resedinta sa din Pipera pentru negocieri.

Costel Enache e favoritul momentului pentru banca FCSB. Antrenorul a recunoscut ca ii e greu sa renunte o propunere din partea stelistilor, iar noul director sportiv, Narcis Raducan, a confirmat si el ca e un admirator al metodelor lui Enache.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT