A inceput curatenia la Dinamo! Doi titulari, trimisi la echipa a doua, alti doi - in prag de reziliere! Cine sunt fotbalistii de care vrea sa scape Contra

A inceput curatenia la Dinamo! Doi titulari, trimisi la echipa a doua, alti doi - in prag de reziliere! Cine sunt fotbalistii de care vrea sa scape Contra

Cosmin Contra a rabufnit la finalul partidei cu Chindia Targoviste, dand de pamant cu jucatorii de la Dinamo. 

Antrenorul a fost extrem de suparat si a atras atentia asupra schimbarilor care trebuie sa se faca la echipa pentru ca Dinamo sa poata reusi un sezon bun. 

"Nu ma asteptam sa jucam asa slab. Baietii au lucrat bine. Paradoxul este ca baietii chiar au lucrat bine, nimic nu prevedea ca jocul o sa fie asa slab. Stiam ca am mult de munca. Le-am zis si lor ca nu voi mai accepta niciodata lipsa de atitudine! 

Vor disparea multi dintre ei, pentru ca Dinamo vine dupa 2-3 ani in care s-a zbatut in anonimat. Trebuie sa gasim jucatorii care sa faca din Dinamo o echipa puternica.

Unii jucatori au incercat, au avut atitudine, dar au fost multe greseli, multe pase gresite, centrari in primul om. Sunt lucruri pe care ca antrenor nu le poti preveni. Te astepti ca jucatorii sa aiba personalitate, te astepti ca jucatorii sa aiba valoare de Dinamo", declara Contra la finalul meciului.

Astazi, antrenorul "cainilor rosii" s-a tinut de cuvant si a inceput "curatenia" la Dinamo.

Potrivit site-ului Dinamo 1948, Andrei Sin si Mihai Neicutescu au fost trimisi la echipa a doua a clubului, iar Mihai Popescu si Daniel Popa au fost informati ca isi pot cauta alte echipe pentru ca nu mai figureaza in planurile lui Contra. 

Acestia sunt asteptati sa isi rezilieze contractele in urmatoarea perioada. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies