Boli nu poate pleca liber de contract de la CFR! "Am platit bani pe el si este jucatorul nostru 

Boli nu poate pleca liber de contract de la CFR! "Am platit bani pe el si este jucatorul nostru 

Dupa ce au castigat campionatul, "feroviarii" au ramas fara 5 jucatori: Giedrius Arlauskis, Cristi Manea, Yacouba Sylla, George Tucudean si Lacina Traore.

In presa din Turcia au aparut informatii ca fundasul CFR-ului este dorit de Samsunspor, echipa nou promovata. 

Oficialul de la CFR, Bogdan Mara, o oferit detalii despre situatia lui Kevin Boli. Acesta a declarat ca CFR are o oferta din Turcia pentru el, dar echipa lui Dan Petrescu nu ar dori sa il vanda.

 

"Deocamdata am pierdut cativa jucatori, si-au terminat contractul cu noi. Inca nu am avut timp sa aducem altii noi in locul lor. Pregatirea nu este asa cum si-ar fi dorit Dan Petrescu pentru ca il stiti foarte bine pe Dan, e un antrenor caruia i-ar placea sa aiba o perioada de pregatire sa faca un cantonament, doua. 

Boli are din cate am inteles eu o ferta din Turcia. Sa vedem despre ce este vorba. Asteptam sa vedem ce oferta i se face clubului CFR, iar daca o consideram acceptabila, o vom lua in considerare. Boli este jucatorul CFR-ului, pe urmatorii doi ani de zile si va ramane jucatorul nostru. Noi l-am cumparat din China, am platit bani pe el si este jucatorul CFR-ului. Am platit 400-500 de mii de euro. O suma considerabila si de asta nu suntem dispusi sa ne despartim de Boli in orice conditii. E un jucator important pentru noi. Nu cerem o suma mare, dar noi nu vrem sa ne despartim de Boli", a declarat Bogdan Mara pentru DigiSport. 

Citeste si:Liga 1cfr
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi reguli pentru viza de flotant. Se numeşte "viză de reşedinţă" şi se fac verificări
BRAT