mihai esanu Dinamo Superliga "Acum doi ani nu stiam daca o sa mai merg vreodata, acum sunt la nationala. Am vazut o foaie, nici nu stiam s-o citesc!" Esanu, reactie GENIALA dupa meciul lui Dinamo

Bogdan Stelea îl apără pe Mihai Eșanu: ”E un portar tânăr, are nevoie de sprijin”

Dinamo se bazează, în acest sezon, pe Mihai Eșanu, în poartă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 20:15
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 20:16

Tânărul de 23 de ani este într-o scădere de formă, având meciuri din ce în ce mai slabe în poarta dinamoviștilor, însă uneori greșește flagrant. De exemplu, în amicalul dintre Dinamo și Astra, câștigat de echipa sa, el a gafat impardonabil la golul divizionarei secunde.

Bogdan Stelea consideră că Dinamo trebuie să aibe răbdare cu Mihai Eșanu, deoarece acesta este tânăr și are un potențial foarte mare, iar evoluțiile sale sunt direct proporționale cu evoluțiile slabe ale lui Dinamo.

„L-am lăudat și îl laud și acum! Nici nu mă interesează de golul primit într-un amical, eu îl laud pentru calitățile pe care le are și pentru ce am văzut la el. Ce se întâmplă cu el în anumite momente sunt lucruri circumstanțiale, care țin de anumite lucruri.

Credeți că un portar, venit de la o echipă aflată în situația lui Dinamo, o să fie fantastic, iar restul echipei să aibă problemele pe care le are? El are aceleași calități, doar că e o perioadă prelungită de insuccese, de lucruri care nu sunt în regulă și care-l pot afecta. El face parte dintr-un colectiv și trebuie luat ca atare.

Ținând cont de faptul că e un portar tânăr, are nevoie de sprijin. Probabil că evoluția lui era cu totul alta dacă Dinamo era echipa de acum 10 ani și care se bătea la campionat. Normal că poate să crească. Eu am văzut ce calități are!”, a declarat Bogdan Stelea, pentru GSP

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!