Anglia

Jack Grealish, protagonistul tabloidelor în Anglia! Cum arată bomba sexy care i-a sucit mințile 

Fotbalistul lui Manchester City, acuzat de actuala iubită că are o idilă cu o vedetă de televiziune din Marea Britanie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 19:25
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 19:38

Jack Grealish (26 ani) a fost transferat în această vară de la Manchester City. Pep Guariola a plătit 117 milioane de euro pentru jucătorul englez, devenind cel mai scump transfer din Premier League. 

Însă, în ultima perioadă, Grealish a ieșit în evidență cu escapadele amoroase. Aflat într-o relație de 10 ani cu Sasha Attwood, un model cunoscut în Marea Britanie, fotbalistul a fost surprins în compania altei femei de către paparazzi. Vedeta de televiziune, Emily Atack, este cea care i-a sucit mințile lui Grealish. 

În cele din urmă, când a aflat de idila iubitului său, Sasha Attwood l-a somat pe Grealish să aleagă între ea sau Emily Attack.

„Jack i-a zis lui Sasha că el și Emily sunt doar prieteni. Când a aflat adevărul, Sasha a rămas blocată, nu știa nimic despre această relație secretă. Nu avea nicio idee!

Jack și-a prezentat scuzele, iar Sasha i-a cerut să aleagă ce vrea să facă cu viața lui. Jack este sfătuit de cei apropiați să rămână alături de iubita sa din liceu. Acest lucru l-ar putea ajuta și pe partea de marketing.

Cu toate aceastea, lui Jack i s-a pus pata pe Emily. Nu mai poate sta fără ea! A devenit ceva toxic pentru el. Mulți colegi de echipă o urmăresc pe Emily și visează să fie în locul lui, de aici și această confuzie pentru el", a spus o sursă din anturajul lui Grealish, potrivit The Sun. 

În acest sezon, în cele 15 meciuri jucate pentru Manchester City în toate competițiile, Jack Grealish a marcat două goluri și a oferit trei pase decisive. 

Modifică setările cookies