Dinamo blat Lazio Roma Liga 1

BLAT la Dinamo - Lazio in Champions League? Pulhac a dat startul, un fost actionar ANUNTA: "Meciul a fost trantit de conducere" 

Totul a pornit de la un interviu acordat de Pulhac in ProSport. Fostul fundas dinamovist lanseaza suspiciuni care sunt confirmate de un fost actionar din Stefan cel Mare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 14:36
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 20:39

ProSport publica povestea unui posibil blat urias din Champions League! Meciul dintre Dinamo si Lazio din 2007 a fost suspectat si atunci, dar acum revine in actualitate dupa declaratiile facute de Pulhac in ProSport.

Acestea sunt confirmate de un fost actionar din Stefan cel Mare, care sustine ca Dinamo a trantit calificarea in grupele Champions League pentru suma uriasa de transfer a lui Radu Stefan: oficial 4,5 milioane de euro, dar in realitate peste 7 milioane de euro, a dezvaluit chiar Mircea Rednic.

Declaratiile date de Pulhac in ProSport:


Totusi, s-a vorbit mult despre blaturile lui Dinamo. Ai simtit la vreun meci ca lucrurile nu sunt in regula? Mi-ar placea un raspuns sincer.
(Tace, apoi rade). Nu, singurul meci la care am fost foarte suparat a fost meciul cu Lazio.

De ce?
(Tacere lunga). Nu stiu, am fost suparat. (Tace din nou)

Ce era in capul tau dupa acel meci?
Multe. O gramada de…(rade). O gramada de lucruri erau. Bine, eram si suparati toti, dar am avut o perioada buna, aveam echipa buna. Facusem un meci foarte bun la Roma, am facut 1-1, iar la Bucuresti am condus cu 1-0 fara ca Lazio sa ajunga la poarta noastra.

Descrie un pic atmosfera din vestiar dupa meciul cu Lazio.
(Ofteaza) Sincer sa-ti spun, nu prea am stat foarte mult in vestiar. aaaaaa. Normal, au fost reprosuri, suparari. Era o posibilitate pentru noi sa jucam in Champions League.

Tie ti s-a reprosat ceva?
Nu.

Tu ai reprosat cuiva, ceva?
Nu. Nu sunt genul care sa reproseze unele lucruri la nervi si la cald.

Ai tinut in tine…
Da.

Cum ai descrie ce s-a intamplat in a doua repriza cu Lazio?
(Tacere lunga) Ghinion si lipsa de experienta. (Pufneste in ras)

Si ceva ciudat?
(Tace indelung) Am zis si lipsa de experienta.

Feelingul tau ce spune ca s-a intamplat?
(Din nou tacere de 3-4 secunde). Nenoroc.

Tacerea ta e amuzanta.
Am o singura chestie de spus. Eu nu am sa acuz pe nimeni niciodata, dar daca a facut cineva ceva fiecare va plati in viata mai devreme sau mai tarziu. Fie prin fotbal, fie prin altceva.

Crezi in pedeapsa asta divina?
Da, nu trebuie sa-i pedepsim noi, ca oameni, pe altii.


"Pulhac are dreptate. Meciul cu Lazio a fost trantit de conducere, iar pretul platit de italieni a fost suma de transfer a lui Radu Stefan" - e mesajul primit de ProSport de la un fost actionar dinamovist care a cerut sa i se pastreze anonimatul.

Si Cornel Dinu spune ca a simtit ceva:

"Am avut si eu totala convingere ca meciul a fost trantit pentru ca Lazio nu a jucat nimic in partida respectiva, desi Lotito se blindase. A venit la Bucuresti cu Pairetto, care era seful arbitrilor italieni si in acelasi timp era si la comisia de arbitri de la UEFA. L-am luat la misto la pauza. <<Ba, nu jucaţi nimic!>>", spune Dinu. 

Citeste pe ProSport.ro ce spune fostul actionar despre modul in care s-a aranjat partida, ce spun alti fosti jucatori de atunci si reactiile lui Cornel Dinu si Mircea Rednic!

Modifică setările cookies