Becali s-a dus in cantonament si a vorbit cu un jucator in fata intregului vestiar! Astazi, Dica l-a lasat in afara lotului

Becali s-a dus in cantonament si a vorbit cu un jucator in fata intregului vestiar! Astazi, Dica l-a lasat in afara lotului

Gigi Becali a avut o noua discutie cu Florinel Coman, de la care spune ca asteapta mult mai mult.

Becali a povestit inaintea meciului Steaua - Craiova, de pe National Arena, ca a mers in cantonamentul echipei in ziua Pastelui. El a vorbit cu Florinel Coman, spunandu-i ca vrea ca el sa munceasca mai mult daca vrea sa fie un mare fotbalist.

Surprinzator, la meciul impotriva Craiovei, Coman a fost lasat in afara lotului.

"Lui Coman i-am zis sa vada declaratiile lui Ronaldo. I-am zis si lui Meme sa-i trimita toate imaginile alea. Toti marii fotbalisti vorbesc de munca si spun ca doar din talent nu se poate face nimic. El nu vrea sa munceasca. Echipa alearga 9 kilometri, el alearga 7. Nu m-a dezamagit, pentru ca nu e golan, dar singura chestie e ca fumeaza. El zice ca s-a lasat, dar inca nu alearga.

El s-a si operat acum, e si copil, mai astept cu el. Trebuie sa astept cu copiii astia.

Ieri am fost la echipa si i-am zis lui Florinel in fata intregii echipe ca el e cel mai talentat. Dar i-am zis ca s-ar putea sa ramana doar cu talentul daca nu munceste", a spus Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A început lupta pentru ca toate țările să primească gratis vaccinurile anti-Covid. Ce spun marile companii farmaceutice
BRAT
Modifică setările cookies