Moment uluitor inainte de Juventus - Sepsi OSK! La statia de amplificare s-au auzit INJURATURI la adresa maghiarilor. Scuza organizatorilor

Moment uluitor inainte de Juventus - Sepsi OSK! La statia de amplificare s-au auzit INJURATURI la adresa maghiarilor. Scuza organizatorilor

Cu circa 30 de minute inaintea meciului dintre Juventus si Sepsi OSK, la statia de amplificare a stadionului a fost pusa o melodie cu versuri obscene la adresa maghiarilor.

UPDATE | Organizatorii meciului au afirmat ca au vrut sa puna la statia de amplificare melodia "Doamne, ocroteste-i pe romani", insa dintr-o eroare au ales o varianta nepotrivita de pe YouTube.


Juventus Bucuresti - Sepsi OSK se joaca de la aceasta ora pe stadionul Anghel Iordanescu, din Voluntari.

Cu 30 de minute inaintea partidei, la statia de amplificare a stadionului a fost pusa o melodie cu versuri obscene la adresa etnicilor maghiari.

"Sus e Iancu pe statuie si le da la unguri ****", s-a auzit in boxele stadionului.

Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF Razvan Burleanu, a spus ca gestul trebuie pedepsit, iar comisiile trebuie sesizate.

"Comisiile trebuie sesizate de observatorul partidei. Este dezgustator daca lucrurile stau asa. E dezgustator ca mai exista atfel de oameni", a spus Vochin la Telekom Sport.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”
BRAT