Moment uluitor inainte de Juventus - Sepsi OSK! La statia de amplificare s-au auzit INJURATURI la adresa maghiarilor. Scuza organizatorilor

Moment uluitor inainte de Juventus - Sepsi OSK! La statia de amplificare s-au auzit INJURATURI la adresa maghiarilor. Scuza organizatorilor

Luni 09 Aprilie 2018, 18:13

Cu circa 30 de minute inaintea meciului dintre Juventus si Sepsi OSK, la statia de amplificare a stadionului a fost pusa o melodie cu versuri obscene la adresa maghiarilor.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

UPDATE | Organizatorii meciului au afirmat ca au vrut sa puna la statia de amplificare melodia "Doamne, ocroteste-i pe romani", insa dintr-o eroare au ales o varianta nepotrivita de pe YouTube.


Juventus Bucuresti - Sepsi OSK se joaca de la aceasta ora pe stadionul Anghel Iordanescu, din Voluntari.

Cu 30 de minute inaintea partidei, la statia de amplificare a stadionului a fost pusa o melodie cu versuri obscene la adresa etnicilor maghiari.

"Sus e Iancu pe statuie si le da la unguri ****", s-a auzit in boxele stadionului.

Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF Razvan Burleanu, a spus ca gestul trebuie pedepsit, iar comisiile trebuie sesizate.

"Comisiile trebuie sesizate de observatorul partidei. Este dezgustator daca lucrurile stau asa. E dezgustator ca mai exista atfel de oameni", a spus Vochin la Telekom Sport.VIDEO PROTVPLUS.RO

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT