Gigi Becali FCSB Florin Talpan Superliga

Becali nu-l iartă pe Talpan! Patronul FCSB, ultimatum pentru juristul CSA: „Dacă nu plătește, îi pun sechestru pe casă!”

Gigi Becali a reacționat la declarațiile recente ale juristului echipei rivale, CSA Steaua, Florin Talpan, care a afirmat că condiția ca FCSB să joace pe stadionul Steaua este ca patronul vicecampioanei să-și plătească „datoria istorică” pe care o are la clubul Armatei.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 30 Martie 2023, 21:23
Data actualizarii: Joi 30 Martie 2023, 21:31

Becali a susținut că Talpan nu are nicio autoritate pentru a decide cine joacă pe stadion și a ținut să sublinieze faptul că nu are nicio legătură cu amenințările cu moartea a căror victimă susține că a fost Talpan.

Finanțatorul FCSB a adus în discuție și o datorie pe care Talpan o are către el, dintr-un proces pierdut, amenințând că va pune sechestru pe casa juristului dacă acesta nu îi plătește suma datorată până la începutul săptămânii viitoare.

„Vreau să clarific, tată, un lucru de la început? Nu am nicio legătură cu ameninţările cu moartea pe care acest Talpan susţine că le-a primit şi îi transmit să aibă mare grijă ce vorbeşte public pentru că nu te poţi juca cu asemnea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toţi.

Nu ştiu ce ameninţări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească ameninţări din cauza mea? Nu a zis că am şi pus eu pe cineva să îl ameninţe? Iar acum să vorbim şi de ăia 36 de milioane de euro. Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi ştiţi cumva? Comandanţii lui ştiu despre ce a vorbit el? Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan? Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră şi cine nu intră conta cost pe Ghencea?

Poate să urle la voi cât o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadionul e făcut din banii lui Talpan? S-a făcut şi patron acum? Să îmi trimită contul să îi dau ăia 36 de milioane de euro că o să îi trimit repede de tot banii ăştia. Dar de banii pe care eu i-am investit în Ghencea nu spune nimic? De banii ăia băgaţi prin terenuri şi pe la tribuna oficială nu spune nimic?

Talpan are termeni până luni să plătească datoria către Becali

Îi amintesc că a pierdut un proces şi are să îmi dea 30 de mii de euro. Dacă nu mi plăteşte aceşti bani pănă luni, de sptămâna viitoare îi voi pune sechestru pe casa lui. Gata, dacă îi place circul, atunci să facem circ. 

Are proces pierdut şi are să îmi dea banii ăştia. Îi aştept până luni, iar dacă nu îmi dă banii voi declanşa procedurile de cerere de sechestru pe casa lui. Ţipă acum ca să îl vadă suporterii, dar să vedeţi voi cum suporterii ăia vor ajunge să susţină FC Talpan”, a spus Gigi Becali, potri Prosport.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!