EXCLUSIV Becali nu e luat în serios: ”Dacă are un jucător de 100 de milioane de euro i-l cumpăr eu!”

Gigi Becali a fost încântat de prestația lui Octavian Popescu (19 ani) din meciul FCSB - CFR Cluj 3-3 și este convins că va da o lovitură cu transferul său.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 17:43
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 17:56

Mai în glumă, mai în serios, Becali a spus că îl poate vinde pe puștiul de 19 ani cu 100 de milioane de euro dacă echipa sa va ajunge în grupele Champions League. Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a glumit pe seama declarațiilor date de Becali, în dialog cu www.sport.ro.

Valeriu Iftime, despre declarațiile date de Becali

„Dă domnul Becali un jucător cu 100 de milioane de euro? I-l cumpăr eu! Dacă are unul de 100 de milioane i-l cumpăr eu! Dacă ținea toată echipa, cu Man și toți ăștia, și jucau în Europa League sau Champions League, făceau bani mulți. A jucat un meci bun Popescu ăsta, să țină!”, a punctat Iftime, pentru www.sport.ro.

  • Gigi Becali

Becali se așteaptă ca Octavian Popescu să explodeze și să-l depășească chiar și pe ”Regele” Gică Hagi.

"Când spune ceva voi chiar luați în calcul? O fi și peste Messi. E un jucător bun, aseară a făcut un meci bun, atât, a dat un gol norocos, a jucat bine. Dar nu poți să spui că acum e Messi sau Hagi”, a spus Valeriu Iftime, pentru www.sport.ro.

Ce a declarat Gigi Becali despre Octavian Popescu

"Atunci îi vom schimba poziția, suntem obligați, oricum revine Florinel Coman. De Tavi vreau să spun, eu am mai spus, nu vreau să supăr pe nimeni, eu zic că Hagi e cel mai bun al tuturor timpurilor din România, nu Dobrin, nu Balaci, nu nimeni, eu tind doar să cred că Tavi Popescu îl va întrece”, a spus Becali, la Ora Exactă în Sport.

1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform Transfermarkt

20 de meciuri, 5 goluri și 2 pase decisive a strâns Octavian Popescu la FCSB în acest sezon

VIDEO - Declarațiile date de Gigi Becali la Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies