Becali l-a INTERZIS, Dica rupe foaia cu "N-AI VOIE!": "O sa joace acolo, o sa vedeti. Cum sa nu joace?!"
Joi 06 Septembrie 2018, 20:10

Becali l-a INTERZIS, Dica rupe foaia cu "N-AI VOIE!": "O sa joace acolo, o sa vedeti. Cum sa nu joace?!"

Dica spune ca n-are de gand sa-l tina pe Nedelcu fundas central, in ciuda anuntului facut de Becali ca fotbalistul nu va mai fi niciodata mijlocas la FCSB.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Antrenorul FCSB spune ca Nedelcu va mai fi folosit la centrul terenului.

"De ce sa nu joace mijlocas central? Daca eu va spun ca el o sa joace... De ce sa nu joace mijlocas? Daca va fi nevoie de el mijlocas central, va juca mijlocas central. Prima data cand l-am vazut pe Nedelcu, era fundas central la Academie. Apoi a debutat la echipa mare si a trecut mijlocas central. Poate sa joace fundas central pentru ca paseaza, urca bine, face superioritate cu mingea. E un jucator care poate sa ajute din acea pozitie. Are viteza buna pentru fundas central, anticipeaza bine.

Are o problema... la dueluri aeriene nu e bun. Dar sa ne uitam la Chiriches, la Gardos, care sunt la fel. Poate sa joace fundas central! Nedelcu e cam acelasi tip de jucator cu Busquets. Poate fi mai util pe faza ofensiva ca fundas central decat ca mijlocas, nu poate sa joace cu spatele la poarta. Dar asta nu inseamna ca nu poate sa joace mijlocas central. Cu cat il duci mai sus, cu atat e mai greu pentru ca spatiile sunt mai mici", a spus Dica la Digisport.Textul complet al scrisorii prin care 3 lideri PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea