Liga 1

Becali poate uita de Miculescu! „Rămâne la noi!” Ce spun oficialii lui UTA despre un transfer în străinătate

Gigi Becali și-a manifestat interesul pentru David Miculescu, atacantul lui UTA, însă Laszlo Balint, antrenorul arădenilor anunță că fotbalistul nu va pleca de la echipă în această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 16:46
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 16:56

FCSB a făcut o oferă de 500.000 de euro către UTA, pentru David Miculescu, însă arădenii anunță că nu vor să-l cedeze, deoarece încearcă să-l vând în viitor în străinătate.

„David Miculescu încă mai are de oferit multe pentru UTA, cum și UTA mai are să-i ofere lui multe lucruri și cred că cea mai înțeleaptă decizie pentru el ar fi să rămână la noi.

  • David Miculescu

Balint: „Ne dorim să devenim pepinieră pentru cluburile mari din Europa!”

Noi dorim să ne dezvoltăm astfel încât să devenim o pepinieră pentru cluburile importante din Europa, nu așa cum se întâmplă acum în campionatul nostru, când producem pentru echipele de eșalon secund.

Pentru el (Miculescu) e important să fundamenteze calitățile pe care le-a arătat și eu cred că la UTA are mediul necesar pentru a se dezvolta.

Eu cred că are calitățile necesare pentru a prinde un transfer important în străinătate în viitor, dar trebuie să înțeleagă și că mai are încă mult de muncit pentru asta”, a spus Laszlo Balin la TV Digi Sport.

David Miculescu mai are contract cu UTA Arad până în vara anului 2023. În acest an, internaționalul U21 a jucat în 20 de meciuri din Liga 1 și a reușit să marcheze șase goluri.

Modifică setările cookies