Gigi Becali Ghoerghe Hagi Lionel Messi Superliga

Becali, glume despre ofertele de transfer ale lui Sali: ”E arhitect mare Saligny”

Gigi Becali a vorbit despre interesul unor echipe de peste continent pentru fotbalistul de 17 ani al Farului Constanța.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 22:32
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 22:43

Cel mai tânăr debutant la naționala României la doar 15 ani, Enes Sali este dorit în MLS, campionatul în care Lionel Messi activează din vara acestui an. 

Gheorghe Hagi a primit o ofertă de trei milioane de euro pentru mijlocașul român, care a trecut în cariera sa prin ”La Masia”, academia Barcelonei în perioada 2017-2018.

Enes Sali, Lamine Yamal de Constanța

FC Dallas este formația ce a arătat interes pentru tânărul de numai 17 ani. La auzul veștilor, Gigi Becali nu s-a abținut și a râs de elevul lui Hagi, poreclindu-l Saligny (n.r. inginer al podului Cernavodă de lângă Constanța): ”Ce Sali, mă? Nu mă bag să vorbesc de Sali în America. Unde-l vinde Gică pe Sali? Nu mă puneți să vorbesc, să intru în conflict cu lumea. Mă interesează pe mine de Saligny? (râde) E arhitect mare Saligny! Poate merge pe podul de la Cernavodă până în America!” s-a amuzat patronul FCSB, conform playsport.

Conflictul Sali-Hagi

Apele sunt tulburi în relația elev-antrenor pentru Sali și Gheorghe Hagi. În urma duelului din preliminariile Champions League împotriva Sheriff Tiraspol (0-3), tatăl lui Enes Sali s-a revoltat la adresa Maradonei din Carpați ”Nu se poate așa, d-aia a ajuns copilu’ să plângă acasă. Ce să mai creadă și el?, că de trei ani tot e ocolit” a spus Engi Sali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!