Gica Hagi Enes Sali farul FC Dallas Superliga

Gică Hagi ar avea o ofertă de trei milioane de euro pentru un jucător de la Farul!

Gică Hagi mai poate vinde un jucător de la Farul pentru o sumă impresionantă în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 15:27
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 15:27

În perioada de mercato din această vară, Hagi a obținut 3,8 milioane de euro de pe urma transferurilor lui Adrian Mazilu (Brighton, trei milioane de euro) și Andrei Borza (Rapid, 800.000 de euro).

Enes Sali ar avea o ofertă tentantă din MLS

Următoarea lovitură ar putea fi Enes Sali (17 ani), care este dorit în MLS, la FC Dallas, locul 11 din Conferința de Vest, scrie GSP.ro.

Texanii ar fi gata să ofere aproximativ trei milioane de euro pentru transferul mijlocașului care are și cetățenie canadiană.

Dallas este gata să-i ofere un salariu atractiv și lui Sali. În patru ani, fotbalistul ar urma să încaseze două milioane de euro, mai notează sursa citată.

Enes Sali a crescut în Canada, acolo unde a făcut junioratul la Woodbridge Strikers. În 2017 a ajuns la Barcelona, unde a rezistat un singur sezon, iar din 2018 a fost legitimat la Academia Hagi.

700.000 de euro este cota de piață a lui Sali, potrivit site-urilor de specialitate. Mijlocașul a evoluat în nouă meciuri pentru echipa sa în acest start de sezon, în toate competițiile, reușind să marcheze un singur gol.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!