Gigi Becali Dumitru Dragomir FCSB Superliga

Reacție fermă a lui Becali, după ce Dumitru Dragomir a spus că a fost „antrenor” mai bun decât Gică Hagi: „Nu se compară!”

Gigi Becali (65 de ani) nu a intrat în jocul lui Dumitru Dragomir (77 de ani).

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 19:57
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 20:00

FCSB s-a impus cu 1-0 în fața Farului Constanța, în etapa a noua din Superliga, iar Dumitru Dragomir a susținut după meci că Gigi Becali a fost mai bun antrenor decât Hagi.

Patronul FCSB nu a intrat în jocul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, declarând că nu există niciun antrenor în România, în momentul de față, care să se poată compara cu Gică Hagi.

Hagi este fără egal în România, crede Becali

Mai mult, Becali a susținut că Hagi a reușit o performață uimitoare în sezonul trecut când a reușit să câștige titlul cu o echipă care din puncte de vedere valoric era sub FCSB.

„Dar, cu Hagi nu se compară nimeni în România. Poate Lucescu, poate Olăroiu. Nu poate nimeni să zică, eu cred că Hagi e cel mai mare antrenor român.

Fiecare antrenor se supără, dar Gică e antrenor mare. Eu, cu echipa pe care o are el, nu luam nici locul 10. Și el a fost campion cu echipa aia”, a spus Gigi Becali, potrivit Playsport.

FCSB ocupă primul loc în clasamentul Superligii, cu 21 de puncte, în timp ce Farul Constanța nu traversează cea mai bună perioadă, clasându-se abia pe locul 11, cu nouă punte și o singură victorie în ultimele cinci meciuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!