Ovidiu Popescu adrian sut Basarab Panduru Echipa Nationala FCSB Superliga

"A fost o miscare inteligenta a FCSB-ului!" Mutarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundas dreapta, laudata de un fost fotbalist

Una dintre cele mai inovative miscari tactice din acest sezon a fost produsa la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Martie 2021, 09:06
Data actualizarii: Marti 30 Martie 2021, 09:11

Clubul patronat de Gigi Becali a avut probleme in banda dreapta a apararii si a apelat la Ovidiu Popescu, jucator polivalent, care insa nu mai ocupase aceasta pozitie in trecutul apropiat.

Totusi, fotbalistul s-a descurcat si chiar a obtinut convocarea si titularizarea la nationala pe aceasta pozitie, iar Basarab Panduru, fost jucator al Stelei, lauda aceasta mutare facuta de FCSB.

  • Basarab Panduru, incantat de mutarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundas dreapta! A fost o miscare inteligenta a FCSB-ului!

"A fost o mutare inteligenta a FCSB-ului. Aveai fundas dreapta, dar atat timp cat Cretu nu mai era in vederile selectionerului, atunci te-ai gandit sa faci o mutare, sa-l joci pe Ovidiu Popescu fundas dreapta si pe Sut la inchidere. Poate impuscam doi iepuri. Si cred ca sunt aproape sa impuste doi, pentru ca si Sut e in vederile lui Mutu", a explicat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Fotbalistul trecut pe UTA si Timisoara, printre altele, a evoluat in 26 de meciuri in actulul sezon si a oferit 3 pase de gol, iar FCSB se afla pe primul loc si porneste cu prima sansa la castigarea titlului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!