"A fost o miscare inteligenta a FCSB-ului!" Mutarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundas dreapta, laudata de un fost fotbalist

"A fost o miscare inteligenta a FCSB-ului!" Mutarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundas dreapta, laudata de un fost fotbalist

Una dintre cele mai inovative miscari tactice din acest sezon a fost produsa la FCSB.

Clubul patronat de Gigi Becali a avut probleme in banda dreapta a apararii si a apelat la Ovidiu Popescu, jucator polivalent, care insa nu mai ocupase aceasta pozitie in trecutul apropiat.

Totusi, fotbalistul s-a descurcat si chiar a obtinut convocarea si titularizarea la nationala pe aceasta pozitie, iar Basarab Panduru, fost jucator al Stelei, lauda aceasta mutare facuta de FCSB.

"A fost o mutare inteligenta a FCSB-ului. Aveai fundas dreapta, dar atat timp cat Cretu nu mai era in vederile selectionerului, atunci te-ai gandit sa faci o mutare, sa-l joci pe Ovidiu Popescu fundas dreapta si pe Sut la inchidere. Poate impuscam doi iepuri. Si cred ca sunt aproape sa impuste doi, pentru ca si Sut e in vederile lui Mutu", a explicat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Fotbalistul trecut pe UTA si Timisoara, printre altele, a evoluat in 26 de meciuri in actulul sezon si a oferit 3 pase de gol, iar FCSB se afla pe primul loc si porneste cu prima sansa la castigarea titlului.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Studiu: Tulpina sud-africană de Covid-19 poate anula protecţia vaccinului Pfizer
BRAT
Modifică setările cookies