Liga 1

Avertisment pentru Gigi Becali de la un fost antrenor al FCSB-ului! Transferurile de MILIOANE ale lui Man si Coman depind si de asta

Gigi Becali are sanse sa-si vanda "perlele" de la FCSB pe milioane. 
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Noiembrie 2020, 13:06
Data actualizarii: Duminica 29 Noiembrie 2020, 13:09

Patronul ros-albastrilor vizeaza sa incaseze cel putin cate 10 milioane de euro pentru Dennis Man si Florinel Coman. Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichita, a declarat ca reusita planurilor lui Gigi Becali depinde de impresari.

Fostul antrenor de la FCSB a atras atentia si asupra faptului ca, in obtinerea transferului visat, va conta si prestatia celor doi fotbalisti in tricoul echipei nationale. 

"Este vorba si de talentul celor care se ocupa de aceasta situatie si de cum gestioneaza ei aceasta situatie. Talentul lui Man si al celorlalti, ca nu e numai Man acolo, poate duce la cresterea pretului in cazul unei tranzactii pentru ca sunt jucatori foarte buni.

Echipa nationala nu-ti asigura traiul de zi cu zi, pe-ala ti-l asigura clubul, sa fie foarte clar, dar imaginea iti creste foarte mult prin prezenta in echipa nationala", a declarat Mihai Stoichita, potrivit Antena Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies