GALERIE FOTO Atmosferă electrizantă pe „Ion Oblemenco”! Suporterii au revenit în tribune și au făcut spectacol! Mesajul afișat de olteni 

Universitatea Craiova FCSB Superliga
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 21:00
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 21:45

Universitatea Craiova și FCSB se duelează în derby-ul etapei a 17-a din Liga 1. 

Principalele contracandidate ale CFR-ului în lupta pentru titlu se duelează în cel mai tare meci al etapei. Iar galeria Universității Craiova a ținut să își încurajeze favoriții în meciul cu FCSB și a creat un adevărat „infern” pe „Ion Oblemenco”.

Suporterii au profitat de anunțul că pot rămâne pe stadion până la finalul meciului și au ocupat 30% din capacitatea arenei, după cum prevede legea. Printre torțe, fumigene și cântece, fanii Craiovei au afișat și un banner cu textul: „Fotbalul nu e serial TV”.

Craiova și-a anunțat suporterii că nu trebuie să părăsească arena la ora 21

Deși, conform restricțiilor în vigoare, suporterii ar trebui să părăsească stadioanele la ora 21, reprezentanții Universității Craiova au anunțat că fanii ce vor veni la meciul cu FCSB vor putea asista până la final.

”Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiți să plece acasă la pauza meciului și pot asista la întreaga partidă. Facem un apel către toți suporterii noștri să păstrezeobligatoriu  biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei.

De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanțarea socială în arenă, 30% din capacitate, conform legilor în vigoare. Pot participa doar persoanele care au schema completă de vaccinare și cei care au trecut prin boală”, au anunțat reprezentanții Craiovei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!