Strigătul disperat al lui Ionuț Chirilă înainte de meciul cu CFR: „Nu am cu cine!” Situație dramatică la Clinceni

Ionut Chirila Academica Clinceni CFR Cluj Superliga "Nu are nici macar 5% din competentele mele!" Atac de cartonas rosu la adresa FRF! Ionut Chirila LOVESTE din nou si sterge pe jos cu decizia de a-l aduce pe Mutu la nationala de tineret
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 19:59
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 20:07

Liderul Ligii 1 va întâlni ultima clasată în etapa a 17-a. 

În etapa a 17-a, Academica Clinceni se va deplasa pe terenul CFR-ului, luni, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Doar că, pe lângă forma sportivă slabă pe care o traversează echipa, Ionuț Chirilă se confruntă și cu probleme de lot, mărturisind că nu se poaten baza pe 8 titulari.

„Este un meci foarte greu, cu echipa care domină fotbalul de 4 ani, care câștigă titluri după titluri. Suntem într-o situație disperată. Avem 8 jucători titulari absenți, suntem într-o situație fără precedent. Nu avem cu cine să jucăm! 

  • Nu are nici macar 5% din competentele mele! Atac de cartonas rosu la adresa FRF! Ionut Chirila LOVESTE din nou si sterge pe jos cu decizia de a-l aduce pe Mutu la nationala de tineret

În plus, Cascini nu s-a antrenat până ieri, a suferit o lovitură la spate, e într-un picior. Lucian Filip nu e refăcut din punct de vedere fizic. Practic, linia noastră de mijloc nu există. Atunci, astea sunt condițiile în care mergem să jucăm contra lui CFR. Vom face tot ce putem pentru a ne apăra șansele. Am luat doi copii de la juniori, pentru a face o listă de 18 jucători.

E prima dată când știu echipa de start cu două zile înaintea meciului. Nu am dubii, pentru că nu am soluții!”, a declarat Ionuț Chirilă la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR. 

Jucătorii Academicii Clinceni și-au depus memorii

Jucătorii și-au văzut ultimul salariu în urmă cu trei luni, astfel că în momentul trecerii celor 90 de zile au mers și și-au depus memorii. Cel care a inițiat 'revolta' ar fi Paul Pîrvulescu, după cum a confirmat și Iulian Stoica, după zvonurile conform cărora oficialul clubului l-ar fi jignit pe fundașul Clinceniului. 

Lui Pîrvulescu i s-au alăturat Răzvan Patriche, Floriano Vanzo, Marious Cioiu și Juan Cascini în demers, anunță GSP, iar președintele ilfovenilor a confirmat acest lucru, atacându-i pe jucători. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!