"Ati vazut Ajax? Am pariat pe ei si am castigat 25.000 de euro!" Becali isi creaza din nou singur probleme

"Ati vazut Ajax? Am pariat pe ei si am castigat 25.000 de euro!" Becali isi creaza din nou singur probleme

Cum spune ca a evitat incalcarea regulamentului care ii interzice sa parieze

Gigi Becali si-a facut din nou auto-denunt. Acesta a anuntat ca a castigat 25.000 de euro gratie rezultatelor din seara de marti din UEFA Champions League! El a pariat pe calificarile lui Ajax si Barcelona! Regulamentul nu permite persoanelor implicate in fotbal sa parieze.

"Ati vazut cu Ajax? Am luat o combinatie de 2. Am pus o combinatie de 2, ca bate Barcelona si Ajax si am castigat 25.000 de euro. Mihai (Stoica) mi-a spus ca nu, ca Juventus e tare. La meciul tur am pus 1X, victorie sau egal cu Ajax, combinatie cu siguranta ca Barcelona castiga. M-a enervat MM ca mi-a spus ca Juventus ii distruge si i-am spus ca nu e asa, ca merge Ajax, ca se califica.

Si vorbeam la inceputul meciului cand domina Juventus, si i-am zis sa astepte, ca Juventus m-a obosit. Si m-a sunat dupa pauza si mi-a spus: <<Bai, Gigi, nu mai inteleg nimic>>. I-am spus ca au posesia si ca Juventus oboseste fara minge. Ajax o sa fie din nou cea mai mare campioana din lume.

Nu am pus in numele meu. Am pus online. Nu conteaza, nu am incalcat nimic, defapt n-am pariat, am mintit" a spus Gigi Becali la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

China reacționează dur după declarația comună a liderilor G7 și denunță „intenții sinistre”
BRAT
Modifică setările cookies