Liga 1

Atac dur către Sorin Cârțu: ”Stai sclav pe 2 - 3 000 de euro! Lasă-ne, tată!”

Războiul dintre Universitatea Craiova și FCU Craiova continuă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 18:35
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 19:07

Chiar dacă duelul direct a fost câștigat de Universitatea Craiova, orașul Craiova încă arde din punct de vedere fotbalistic. Rivalitatea dintre cele două echipe continuă să ducă la atacuri dure.

Spre exemplu, Andrei Preda, liderul galeriei ce susține echipa lui Adrian Mititelu, l-a atacat dur pe Sorin Cârțu, președintele Universității, spunând despre acesta că este ținut în funție doar de salariu.

”Am văzut niște secvențe cu Cârțu Sorin, arătându-și mușchii către peluză. Prea l-au ridicat pe acest om. El a jucat 16-17 ani la Universitatea Craiova și 75% din aceste meciuri a fost rezervă. Are 107 goluri. Deci o medie de 5-6 goluri pe an. Dacă era așa bun îl cumpăra echipele din străinătate sau mergea la echipele bune din România, la Steaua, Dinamo.

Nu l-a luat nimeni de-aia a jucat doar pentru Craiova. A fost rezervă și când intra dădea 5-6 goluri pe an. Să-ți vezi de treaba ta, că ne vezi prin oraș și bagi capul în pământ. Ești plătit cu 2-3 000 de euro să-ți vezi de treaba ta. N-ai niciun cuvânt de spus.

Te întreabă lumea la televizor ce jucători vin la echipa ta și spui că nu te bagi în treaba asta. Stai sclav pe 2-3000 de euro la Craiova. Nu mai păzim școlile acum, îi păzim casa lui Cârțu Sorin, care-și pune suporterii să-i vopsească gardul. 

Lasă-ne, tată, că pe la televizor vorbești doar despre Craiova și ești la o echipă înființată politic. Ce performanțe are Cârțu? Cred că și eu dacă jucam la Craiova pe vremea aia ca portar tot aveam 5-6 goluri pe sezon. 

Ai retrogradat 18 echipe. Să ne mai lase Cârțu Sorin și Marcel Popescu. Dacă le dă Mititelu 5000 de euro vin și spun că asta e Craiova”, a spus Andrei Preda la Radio Sport 1.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies