De la Baiaram la spital! Cristina, iubita atacantului Universității Craiova, bagă frica în admiratoarele fotbalistului

stefan baiaram Cristina Maria Răduț Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 14:37
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 14:50

Ștefan Baiaram (18 ani), unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști ai Universității Craiova, se iubește cu Cristina Maria Răduț, o luptătoare de kickboxing din Bănie.

Baiaram are evoluții din ce în ce mai bune sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și chiar a fost convocat de Florin Bratu la echipa națională de tineret.

Atacantului de la Universitatea Craiova îi merge bine, însă, și în afara terenului. Acesta se iubește de câteva luni cu o frumoasă luptătoare de kickboxing. Cei doi și-au oficializat de curând relația în social media.

Ștefan Baiaram, monitorizat de Atalanta și Valencia

Fotbalistul de 18 ani s-a aflat la vârsta de 16  ani sub lupa a două cluburi importante din Europa. Atalanta și Valencia s-au interesat de tânărul fotbalist român.

„Acum un an și ceva, un prieten foarte bun de-al meu, cu care comentam eu meciuri, este acum la departamentul de scouting la Valencia, m-a întrebat de Baiaram, deci au un scouting foarte bun. Baiaram este în vederile lor de când avea 15 ani”, declara Craioveanu, în luna martie, pentru Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!