Astra vrea amicale de TOP inainte de reluarea sezonului! Dueluri tari cu Rapid si Dinamo: "Sa vedem daca putem juca!" 

Astra Giurgiu Dinamo Liga 1 Rapid Superliga Astra vrea amicale de TOP inainte de reluarea sezonului! Dueluri tari cu Rapid si Dinamo: "Sa vedem daca putem juca!"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2020, 09:07
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2020, 09:08

Liga 1 este programata sa revina in weekend-ul 13-14 iunie, iar echipele incearca sa fie cat mai pregatite pentru reluarea sezonului. 

Echipele din Liga 1 incearca sa se pregateasca intens pentru reluarea campionatului, astfel incat jucatorii sa nu aiba de suferit din cauza pauzei de doua luni. Astfel, cluburile incearca sa programeze meciuri amicale pe care sa le dispute. 

In cazul Astrei, Dani Coman, presedintele echipei a anuntat ca s-au stabilit deja doua meciuri amicale pe care echipa sa le joace daca se va permite. 

"Trei meciuri ar fi foarte bine venite, timpul nu ne permite si vom face doar unul sau doua. Am stabilit un amical cu Rapidul, dar sa vedem daca putem juca. 

Discutiile au fost ca sa jucam doar cu echipele din Liga 1, care au facut trei testari. Si Rapid a facut, sa vedem daca vom putea juca. Am vorbit si cu Dinamo pentru un amical. Ramane de vazut", a declarat Dani Coman pentru Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!