FCSB trebuie primita in Ghencea: "Se pot pierde multi bani!" Gica Popescu isi doreste ca echipa ros-albastra sa faca performanta pe noul stadion

Stadionul Steaua este aproape sa fie finalizat, iar Gica Popescu crede ca atat FCSB, cat si echipa nationala ar trebui sa poata juca acolo.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2020, 15:17
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2020, 15:48

Gazonul va fi montat pe noua arena din Ghencea in luna septembrie a acestui ani. Gica Popescu spune ca FCSB ar trebui sa aiba dreptul de a juca pe noul stadion si sa faca performante in cupele europene. 

Presedintele Viitorului avertizeaza ca excluederea posibilitatii altor echipe de a juca in Ghencea ar putea reprezenta pierderi uriase pentru Ministerul Apararii: 

"Ne dorim ca acest stadion sa nu fie folositor doar in cele doua saptamani cat va dura Euro 2020, ci vom dori poate ca echipa nationala sa revina pe Ghencea si sa redevina casa echipei nationale. Ne dorim ca Steaua sau cluburile romanesti sa joace pe Ghencea si sa faca performanta la nivel european.

Eu sper ca aceasta infrastructura sa continue si in alte orase. Este nevoie sa avem stadioane, este nevoie ca lumea sa vina pe stadioane civilizate. Aceste trei stadioane din Bucuresti, cel de la Targu Jiu, cel de la Craiova sunt un prim-pas. Eu m-as bucura sa apara si alte orase.

Operarea unui astfel de arene costa, iar Ministerul Apararii trebuie sa gaseasca surse de venit astfel incat sa nu scoata bani din buzunar. 

Administrarea unui stadion nu este deloc simpla si se pot pierde multi bani. Plus ca daca nu este administrat corespunzator se poate si deteriora", a spus Gica Popescu pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies