FCSB Curtea de Apel Gheorghe Mustață Superliga Gheorghe Mustață

"Ăsta va fi răspunsul?" Replica lui Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, în urma verdictului CAB

Curtea de Apel București a dat luni verdictul cu privire la împărțirea palmaresului Stelei București.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 12:37
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 12:36

În acest caz, CSA Steaua a primit palmaresul din perioada 1947-1998, iar FCSB-ului i-a fost atribuită perioada de după 2003, în timp ce perioada 1998-2003 a fost revendicată de cei de la AFC Steaua.

"Ăsta va fi răspunsul?" Replica lui Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, în urma verdictului CAB

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a evidențiat că s-au vândut deja peste 20 de mii de bilete la derby-ul cu Rapid și că răspunsul pentru CAB va fi că partida va fi SOLD-OUT.

„Sunt peste 20.000 de bilete vândute. S-a dat drumul la inelul 3 la tribuna 2. La ce s-a întâmplat ieri, o să vedeți unde e Steaua. (n.r. – vor fi peste 50.000?) Cred. Cu siguranță se bate recordul de audiență. La ce s-a întâmplat și la ce hotărâre s-a dat, mai rău i-a ambiționat pe steliști.

(n.r. – ăsta va fi răspunsul, 55.000 de oameni?) Da! Mai rău i-a întărâtat. Ăsta va fi răspunsul cu siguranță”, a spus Mustață, potrivit Fanatik.

După 13 etape desfășurate în primul eșalon al României, FCSB se află pe prima poziție cu 30 de puncte. În consecință, trupa lui Elias Charalambous a înregistrat nouă victorii, trei rezultate de egalitate și o singură înfrângere.

FCSB - FC Voluntari 0-0

FCSB a ratat ocazia de a păstra distanța față de locul doi. Meciul s-a încheiat la egalitate, după ce Alex Băluță a nimerit bara în prelungirile partidei. Gazdele au solicitat și un henț în finalul partidei, după ce Cristian Paz a lovit mingea cu mâna în interiorul propriului careu.

În urma acestui rezultat, FCSB a ajuns la 30 de puncte și va fi lider și după această etapă, indiferent de rezultatul dintre CFR Cluj și Oțelul Galați.

Dacă CFR va reuși să câștige în Gruia în fața echipei lui Dorinel Munteanu, atunci ardelenii se vor apropia la un singur punct de echipa lui Gigi Becali după 13 runde. În următoarea etapă, FCSB va juca la Ploiești cu Petrolul, iar FC Voluntari va primi vizita celor de la Sepsi OSK.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!