Gigi Becali FCSB peluza nord Superliga

"Asta o sa fac!" Anuntul mult asteptat de toata lumea! Ce vrea sa faca Gigi Becali dupa ce a aflat ca revin la meciuri cei din Peluza Nord! Decizia fara precedent pe care vrea sa o ia patronul ros-albastrilor

Gigi Becali exulta dupa ce a auzit ca Peluza Nord revine la meciurile FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Ianuarie 2020, 16:25
Data actualizarii: Miercuri 29 Ianuarie 2020, 16:16

Gigi Becali este entuziasmat de aflarea vestii si spune ca galeria FCSB-ului va fi acum mai mare decat cea de la Dinamo. Patronul ros-albastrilor a spus ca un bilet la peluza va fi intre 3 si 5 lei si ii va ajuta pe cei de la Nord cu coregrafiile si materialele de care au nevoie. Acesta spune ca vrea sa faca totul legal.

"E foarte bine. Ma bucur ca revin, o sa fim mult mai puternici. Pentru ca echipa inseamna campionatul. Asta ne lipsea, galeria. O sa fim cel mai puternici. Noi nu avem galerie, acum ca revin ei, o sa fim mai puternici si ca Dinamo, la galerie. Eu o sa le fac facilitati, dar nu o sa ma implic financiar. Facilitati o sa le fac. O sa fac casa de bilete speciala pentru ei.

O sa fie 5 lei, sau 3 lei, acolo in peluza unde o sa stea ei. Eu le-as da si gratis, dar nu ma lasa legea. Cred ca oricine are 5 lei sa dea pentru un bilet. Nu le dau bani, vreau sa fac totul legal. O sa-i ajut, cu ce au nevoie, materiale si ce o sa mai faca ei, se factureaza frumos pe club. Vreau sa fie totul legal", a declarat Gigi Becali, la digi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!