"Are o clasă peste!". Înlocuitor surpriză pentru Mirel Rădoi la naționala României

Cornel Dinu Adrian Mutu Echipa Nationala Mirel Radoi Superliga "Are o clasă peste!". Înlocuitor surpriză pentru Mirel Rădoi la naționala României
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 08:51
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 09:03

Mirel Rădoi nu l-a convins pe Cornel Dinu că merită să fie selecționerul României. 

Cornel Dinu este un aprig contestatar al lui Mirel Rădoi, pe care nu îl consideră potrivit pentru a conduce echipa națională a României. De asemenea, atunci când a fost întrebat despre viitorul primei reprezentative, legendarul jucător al lui Dinamo a ținut să menționeze că Adrian Mutu ar fi un selecționer mult mai bun decât fostul său coleg de generație. 

Dinu: „Mutu are o clasă peste. E inteligent”
 

Adrian Mutu este mult mai bun ca selecționer decât ce avem în momentul de față la echipa națională și față de ce am avut în ultimii ani. Mutu are o clasă peste. E inteligent, nu întâmplător a jucat pe unde a jucat.

  • Are o clasă peste! . Înlocuitor surpriză pentru Mirel Rădoi la naționala României

A avut o relație specială cu niște antrenori deosebiți. Are capacitatea de a asimila și înțelege jocul. Dar și el, oricât de bun antrenor ar fi, e dependent de calitatea jucătorilor.

A fost un mare jucător și sunt convins că, dacă are puțină șansă, va fi și un mare antrenor. Înțelege foarte bine jocul și poate crea o echipă interpretând și creând antrenamentul pe care apoi să îl transpună în joc, iar jocul să îl reașeze prin ceea ce înseamnă perfecționarea antrenamentului.

Eu vorbesc de mult timp cu Adi Mutu. Eu vorbeam cu el și când era în Italia. De Mutu mă leagă o afinitate, e un tip inteligent”, a declarat Cornel Dinu pentru playsport.ro

Adrian Mutu a fost succesorul lui Mirel Rădoi la echipa națională a României U21. Fostul atacant a petrecut doi ani pe banca tricolorilor mici, între 2019 și 2020, reușind să se califice la Campionatul European U21 din Budapesta. În vară, Mutu a optat pentru o noua provocare și a semnat cu nou-promovata FCU Craiova, iar în primele 3 etape din Liga 1 a înregistrat două înfrângeri, 2-3 cu CFR Cluj și 1-2 cu FC Voluntari, și o victorie, 1-0 cu Dinamo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!