"E stelist!" Atac fara precedent al lui Cornel Dinu la adresa lui Negoita! Care e motivul pentru care Dinamo a ajuns in paragina

"E stelist!" Atac fara precedent al lui Cornel Dinu la adresa lui Negoita! Care e motivul pentru care Dinamo a ajuns in paragina

Cornel Dinu il acuza pe Ionut Negoita ca e stelist.

Acesta crede ca Dinamo a ajuns in situatia actuala din cauza fostului actionar majoritar. Dinu crede ca Negoita si-a dorit sa distruga clubul din Stefan cel Mare.

"E normal ca el sa ajunga si la maniera asta, pentru ca el a facut o afacere rentabila pentru el si familia lui din preluarea lui Dinamo. Vina este si a celor care au dat clubul pe mana unui individ ca Negoita.

Astia nu sunt niste oameni, sunt niste masini de socotit bani, ei nu au suflet, nu au nimic, pe ei ii intereseaza banul. si astia domina societatea romaneasca. Problema este ca Dinamo e intr-o situatie foarte grea si eu si mai multi spunem de vreun an cel putin ca toate operatiunile care s-au facut sunt facute de Negoita si de echipa lui de terti.

Toti erau stelisti acolo la RIN, deci si Negoita. Pai, cum sa nu, e stelist, stelist, si el, si fratele sau. Situatia este infernala la ora actuala, pentru ca de atata timp, nimeni nu se indreapta impotriva celui care este in continuare detinatorul clubului Dinamo, Ionut Negoita", a spus Cornel Dinu, conform ProSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile torențiale au afectat toată țara. Un campion național de off-road și-a pierdut viața
BRAT
Modifică setările cookies