FC Botosani FC U Craiova iulian calin VAR Superliga

GALERIE FOTO Aproape de record! Cât a durat ca VAR-ul să ia o decizie în FC Botoșani - FC U Craiova

Partida FC Botoșani - FC U Craiova a fost întreruptă pentru o lungă perioadă în prima repriză pentru ca VAR-ul să ia o decizie.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 August 2023, 19:27
Data actualizarii: Sambata 05 August 2023, 19:27

În minutul 30 al partidei de la Botoșani, Victor Dican a expediat un șut de la mare distanță, portarul Robert Popa a respins, Mihai Roman a fost atent și a centrat în careu, moment în care fundașul italian Lorenzo Paramatti a comis un henț în careu.

Meciul FC Botoșani - FC U Craiova, întrerupt 10 minute și 20 de secunde

Arbitrul Iulian Călin a dictat lovitură de la 11 metri pentru FC Botoșani, însă imediat a ridicat și brațul pentru un ofsaid la Mihai Roman. Centralul a așteptat nu mai puțin de 10 minute și 20 de secunde pentru ca arbitrii din camera VAR, Horia Mladinovici și Marius Marchidanu, să ia o decizie.

După cele peste 10 minute de așteptare, VAR-ul a decis: ofsaid la Mihai Roman, astfel că FC Botoșani nu a mai primit penalty. În perioada în care jocul a fost întrerupt, jucătorii celor două echipe au fost trimiși la băncile de rezerve pentru a se hidrata.

Momentul de la Botoșani a fost foarte aproape de a stabili un nou record. În sezonul trecut, partida CS Mioveni - FC Argeș 0-1 a fost întreruptă pentru 10 minute și 25 de secunde pentru o decizie VAR, cu cinci secunde peste ceea ce s-a întâmplat azi.

  • 13 minute suplimentare au fost acordate pentru prima repriză a meciului FC Botoșani - FC U Craiova
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!