Ilie muta: intra Apostol in primul 11? Dan Petrescu: "Garantez pentru jucatorii adusi de la Unirea"

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Septembrie 2010, 12:22

	Ilie muta: intra Apostol in primul 11? Dan Petrescu: "Garantez pentru jucatorii adusi de la Unirea"

Dan Petrescu e sigur ca Steaua va avea succes cu jucatorii adusi de la Unirea Urziceni. Acum in Rusia, Petrescu vorbeste mereu cu Ilie Dumitrescu.

Apostol, Galamaz, Brandan si Bilasco ar putea intra in primul 11 al Stelei etapa viitoare. Dan Petrescu garanteaza pentru ei:

"Ilie Dumitrescu  are norocul sa aiba jucatori foarte buni la dispozitie. Profesionisti, valorosi, adevarate caractere si stiu foarte bine despre ce vorbesc, pentru ca i-am antrenat la Urziceni si am luat titlul impreuna. Nu m-am consultat nici unul cand s-au dus in Ghencea, nici nu cred ca era obligatoriu, dar eu consider ca au facut pasul corect. Garantez pentru ei, dar e nevoie de ceva timp pentru ca angrenajul sa mearga ca us. Nu stiu cat timp, depinde de multe lucruri, dar trebuie luat in seama faptul ca, la formatii precum Steaua, nu exista timp. Plus ca e o altfel de presiune pe jucatori, mult mai mare, nu cum era la Urziceni, unde doar eu eram cel care punea presiune pe ei. Ilie are si noroc si ghinion, dar eu sint extrem de increzator ca va reusi. Mai discut cu el din cand in cand, nu-i dau sfaturi, ca nu are nevoie de asa ceva, dar il incurajez mereu", a spus Petrescu in Fanatik.

Record de pacienți la Terapie Intensivă, duminică: 828. Câte locuri mai sunt la ATI
BRAT

Modifică setările cookies