45 de minute de VIS pe Anfield! Liverpool 4-1 Steaua! Vezi REZUMAT:

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Septembrie 2010, 00:20

Steaua a rezistat eroic ..45 de minute cu Liverpool! Cristi Tanase e primul roman din istorie care a marcat pe Anfield, dar Steaua a incasat cea mai dureroasa infrangere a romanilor pe stadionul lui Liverpool! 

Steaua a inceput incredibil meciul cu Liveprool. Joe Cole a deschis scroul in secunda 26 dupa un cadou facut de "Banel" Abrudan.

Liverpool a fortat dupa deschiderea scorului, iar Steaua parea sufocata de presiunea de pe Anfield, insa Cristi Tanase a reusit sa reduca tribunele la tecere cu o scarita superba peste Reina, dupa o pasa perfecta a lui Bogdan Stancu.

Steaua a rezistat pana la pauza si a intrat la cabine la egalitate cu Liverpool, iar romanii de pe Anfield dominau fundalul sonor.

Din pacate, echilibrul meciului a fost rupt in minutul 50, cand arbitrul a dictat penalty la un duel in care intre Kapetanos si conationalul sau Kyrgiakos. Ngog a transformat iar Liverpool si-a inceput recitalul. Brazilianul alb Leiva a intrat si el si a marcat cu un sut superb de la 25 de metri, iar Ngog a inchis tabela in ultimul minut dupa o combinatie frumoasa in careul Stelei.

Tanase a fost omul meciului pentru Steaua si singurul roman care a marcat vreodata pe Anfield!

ECHIPELE DE START:

LIVERPOOL: Reina - Kelly, Kyrgiakos, Agger, Konchesky - Meireles - Babel, Spearing, Maxi - Joe Cole - Ngog

Rezerve: Brad Jones, Glen Johnson, Daniel Pacheco, Lucas, Carragher, Shelvey, Eccleston

STEAUA:
Tatarusanu - Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Angelov, Bicfalvi - Radut, Stancu, Tanase - Kapetanos

Rezerve: Cezar Lungu, Gardos, Nicolita, Ricardo, Surdu, Bonfim, Apostol

 


LIVE TEXT:
FINAL! Steaua pierde cu 4-1 pe Anfield!

Min 90: GOL Liverpool! Ngog reuseste dubla dupa o combinatie superba la marginea careului stelist si un sut pe langa Tatarusanu!

 Min 87: Iese Joe Cole, intra Eccleston

Min 84: Iese Maxi Rodriguez, intra Pacheco
 
Min 79: GOL Liverpool! Brazilianul Lucas Leiva inscrie cu un sut FABULOS de la 25 de metri!

Min 77: Liverpool se retrage in aparare! Intra brazilianul mijlocasul defensiv Leiva, iese atacantul Babel!

Min 76: RATARE URIASA TANASE! Capitanul Stelei a trecut mingea printre picioarele lui Kyrgiakos si a sutat de la 17 metri la o palma de poarta lui Reina!

 Min 55: PENALTY LIVERPOOL! Kyrgiakos este sicanat in careu la un corner de Kapetanos iar arbitrul spaniol da penalty! Geraldo a primit galben pentru proteste!

     GOL Liverpool! NGOG INSCRIE IN POARTA LUI TATARUSANU DIN PENALTY!
 
Min 50: schimbare la Steaua! Intra Bonfim in locul lui Angelov. Banel a urcat la mijlocul terenului iar Radut se muta in centru alaturi de Bicfalvi.

Min 46: S-a reluat meciul de pe Anfield cu Liverpool in atac!
 
 PAUZA! repriza istorica pentru Steaua pe celebrul Anfield! Dupa inceputul slab, oamenii lui Ilie si-au revenit si au marcat primul gol din istorie pe terenul lui Liverpool prin Cristi Tanase.

Min 20: INCREDIBIL! Marele Anfield este redus la tacere! Romanii domnia fundalul sonor!

Min 19: Emeghara s-a accidentat si a fost inlocuit cu Banel Nicolita!

Min 13: GOOOOL Steaua!!!!! Cristi Tanase este primul ROMAN care marcheaza pe Anfield!!! Capitanul Stelei a reluat superb din prima peste Reina o pasa sclipitoare a lui Bogdan Stancu!

INCREDIBIL! Joe Cole deschide scorul in secunda 26!!!! Mijlocasul venit de la Chelsea a profitat de o gafa a lui Abrudan si l-a executat cu un sut la coltul lung pe Tatarusanu!

Min 1:
A inceput meciul! Steaua ataca!

Record de pacienți la Terapie Intensivă, duminică: 828. Câte locuri mai sunt la ATI
BRAT

Modifică setările cookies