Semnal de alarmă la România - Liechtenstein: "Individualiști! / Suferim la finalizare"

Romania Iulian Apostol Liechtenstein Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 22:05
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 22:06

Prima repriză a amicalului România - Liechtenstein, de pe Stadionul Steaua, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Deși Liechtenstein este una dintre cele mai slabe naționale din lume (locul 202 din 210 în ierarhia FIFA), România nu a reușit să înscrie contra oaspeților pe parcursul primelor 50 de minute din Ghencea, în ciuda unei posesii mult mai bune și a numeroaselor ocazii.

Semnal de alarmă la România - Liechtenstein

Iulian Apostol (43 de ani), fostul internațional campion al României cu Unirea Urziceni, a remarcat la pauza meciului că tricolorii suferă la finalizare, dar și că Florinel Coman și Ianis Hagi, doi dintre titularii din Ghencea, au fost egoiști în unele momente.

"Un meci la care ne așteptam. O echipă a României în posesie, cu un adversar care de rareori trece centrul terenului, care nu ne-a pus probleme deloc. O abordare sus, era normal să jucăm în această abordare. Din nefericire, suferim la finalizare. Asta m-a surprins și la Ianis Hagi, și la Coman, jucătorii activi, care au avut ocazii bune de a marca. 

Cred că pe alocuri individualiști. Asta am văzut la Coman, e cam individualist. Nu e rău lucrul ăsta, dar sunt momente în care cred că ar trebui să fie puțin mai combinativ. Ducem ok mingea, o ducem în lateral, încercăm să venim cu centrări în fața porții, dar sunt momente în care îl avem doar pe Pușcaș acolo și e foarte greu să marchezi din zone laterale venind cu centrări", a spus Iulian Apostol, la GSP Live.

  • Echipa de start a României la meciul cu Liechtenstein: Moldovan - Sorescu, Drăgușin, Racovițan, Mogoș - Cicâldău, Șut, Olaru - Hagi, Pușcaș, Coman

Față de meciul amical cu Bulgaria (0-0), din urmă cu trei zile, Edi Iordănescu a efectuat nu mai puțin de 10 schimbări în echipa de start. Doar Radu Drăgușin este din nou titular.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!