Apără Târnovanu! Titularul lui FCSB, evoluție sigură după ce Vlad a fost scos din lot: "Mi-am așteptat doar șansa!"

FCSB Andrei Vlad Stefan Tarnovanu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Martie 2022, 22:49
Data actualizarii: Duminica 06 Martie 2022, 23:06

Andrei Vlad nu a făcut parte din lotul convocat de Toni Petrea pentru partida cu FCSB. 

Portarul a gafat decisiv în meciul cu FC Argeș din etapa trecută, 0-1, când a fost schimbat la pauză cu Târnovanu. Patronul anunța după meci că Vlad nu va mai apăra, însă decizia de a nu-l include în lot a fost una surprinzătoare. 

"Vlad traversează o perioadă mai puțin fastă pentru el, oarecum e ieșit din formă, e normal ce se întâmplă acum, să încercăm și altă variantă. Nu cred că avea sens să stea pe bancă", a declarat Toni Petrea înaintea meciului câștigat cu 1-0 după golul fabulos marcat de Octavian Popescu.

Titularizarea lui Ștefan Târnovanu s-a dovedit a fi una câștigătoare, portarul de 21 de ani având o nouă evoluție sigură, așa cum s-a întâmplat și în partida cu Sepsi.

La finalul partidei, Târnovanu a vorbit despre prestația sa, dar și despre situația sa și a lui Andrei Vlad, cel pe care l-a înlocuit. 

"Să nu se înțeleagă că am așteptat să greșească Vlad. Mi-am așteptat doar șansa și mă bucur că am reușit să scot acea minge.

Am vorbit cu Andrei, e o legătură strânsă, suntem prieteni. Trece printr-o perioadă grea, suntem alături de el, suntem prieteni", a declarat Târnovanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!