ANUNTUL MOMENTULUI | Dupa 'Mbappe' Coman, inca un jucator din Liga 1 are oferta din MLS! Anuntul patronului: "Ieri m-au sunat din America pentru el!"

ANUNTUL MOMENTULUI | Dupa 'Mbappe' Coman, inca un jucator din Liga 1 are oferta din MLS! Anuntul patronului: "Ieri m-au sunat din America pentru el!"

Un club din MLS a pus ochii pe inca un jucator din Liga 1. 

Dupa ce a declarat ca nu se mai gandeste sa il cumpere pe Andrei Chindris de la Botosani, Gigi Becali s-a razgandit si i-a facut inca o oferta lui Valeriu Iftime, de data aceasta mai mica, din cauza crizei economice, in speranta ca va accepta. 

Iftime a vorbit despre transferul lui Chindris la Digi Sport, marturisind ca a primit o oferta din MLS pentru fundas. 

"N-am vorbit cu domnul Becali direct, a vorbit cu impresarul lui Andrei (n.r. - Chindris) dar inca n-am stabilit nimic legat de transferul lui si nu am nicio discutie proaspata. Sigur ca lucrurile se pot schimba, dar nu radical si nu pot sa dau masura schimbarii acum pentru ca nu stiu cat de mare va fi schimbarea.

Se spune ca lucrurile o sa scada la nivel de pret. Cam totul. Adica viata se va aseza pe alte conditii financiare, dar nu pot sa spun, daca eu ceream 1,5 milioane, acum sa mi-l dea cu 500.000 ca nu-l dau. Fara un milion de euro nu cred ca-l dau pe Chindris, ca sa fiu sincer. Dar o sa vedem, nici n-as vrea sa par iesit din context, adica tara arde si Iftime se piaptana. Poate si 800.000 de euro, ceva de genul asta.

I-am spus impresarului ca poate discuta cu oricine. Ieri m-a sunat cineva din America pentru el. Am spus ca sunt doar discutii. Eu tin sa ajunga copilul la FCSB daca el vrea, dar trebuie discutat pretul final", a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT