Christian Eriksen brentford Thomas Frank Liga 1

Antrenorul lui Brentford a dezvăluit când este așteptat Christian Eriksen la noua sa echipă și când va face primul antrenament

Christian Eriksen a semnat cu Brentford este așteptat la finalul acestei săptămâni să se alăture lotului pregătit de Thomas Frank.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Februarie 2022, 22:14
Data actualizarii: Joi 03 Februarie 2022, 22:21

Tehnicianul echipei Brentford, Thomas Frank, a declarat, joi, că danezul Christian Eriksen se va antrena pentru prima dată luni cu noii săi colegi, el menţionând că aducerea jucătorului reprezintă cea mai importantă achiziţie din istoria clubului.

“Este cea mai importantă achiziţie din istoria clubului. Ziua în care Christian va păşi pe teren va fi un incredibilă. Ce i s-a întâmplat în iunie a fost un şoc pentru noi toţi. Mă bucur că el şi familia lui sunt bine şi confortabili cu ideea ca el să se antreneze şi să joace fotbal din nou. Abia aştept să vină ziua în care va păşi pe teren. Christian va veni duminică şi se va antrena cu echipa luni. Acela va fi primul său antrenament”, a spus Frank, potrivit news.ro.

Christian Eriksen a semnat luni un contract valabil până în vară cu gruparea din prima ligă engleză Brentford (locul 14).

Eriksen nu a mai jucat de când a suferit un stop cardiac în timpul meciului disputat de Danemarca împotriva Finlandei la Euro 2020, în iunie, anul trecut.

Ulterior i s-a implantat un defibrilator (ICD), un fel de stimulator cardiac. Acest lucru a făcut însă să fie imposibil ca Eriksen să mai joace în Serie A, astfel că el s-a despărţit de Inter Milano.

Eriksen, primul mesaj de la revenirea în fotbal

„Salutare tuturor! Sunt Christian Eriksen. Sunt fericit să vă anunț că am semnat cu Brentford. Abia aștept să încep. Sper să vă văd pe toți curând”, a declarat Christian Eriksen pe contul său oficial de Instagram și pe cel al noii sale echipe.

De-a lungul carierei, Christian Eriksen a evoluat pentru Ajax, Tottenham și Inter Milano. De asemenea, jucătorul a strâns 109 prezențe în naționala Danemarcei, pentru care a reușit să marcheze de 36 de ori. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies