Anglia

VIDEO Primul mesaj al lui Eriksen de la revenirea în fotbal, după evenimentul dramatic de la EURO 2020: „Abia aștept să încep!”

Christian Eriksen a reveni în fotbal după o pauză de 7 luni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 17:31
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 17:43

Christian Eriksen (29 ani) a fost protagonistul Campionatului European 2020, după ce s-a prăbușit pe gazon în meciul de debut al Danemarcei cu Finlanda, 0-1. Mijlocașul ofensiv a avut nevoie de intervenția medicilor, care au apelat la defribilator, pentru a-și reveni. 

Cu toate că Federația Italiană de Fotbal nu i-a permis să evolueze la Inter, din cauza intervenției chirurgicale pe care a suferit-o la inimă, Eiksen nu s-a gândit la retragere. Danezul s-a pregătit câteva luni cu Odense, clubul unde și-a făcut junioratul, iar apoi cu echipa secundă a lui Ajax. 

În cele din urmă, mijlocașul ofensiv și-a găsit un nou angajament și a fost prezentat oficial la Brentford, locul 14 din Premier League. Eriksen a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului, cu opțiunea de prelungire, și a avut un mesaj pentru fanii clubului englez. 

„Salutare tuturor! Sunt Christian Eriksen. Sunt fericit să vă anunț că am semnat cu Brentford. Abia aștept să încep. Sper să vă văd pe toți curând”, a declarat Christian Eriksen pe contul său oficial de Instagram și pe cel al noii sale echipe. 

De-a lungul carierei, Christian Eriksen a evoluat pentru Ajax, Tottenham și Inter Milano. De asemenea, jucătorul a strâns 109 prezențe în naționala Danemarcei, pentru care a reușit să marcheze de 36 de ori. 

Modifică setările cookies