Antrenorul care i-ar putea aduce titlul lui Gigi Becali la FCSB: „Dacă s-ar întâmpla asta, FCSB s-ar opri în grupele Champions League sau Europa League!” 

Gigi Becali FCSB Gica Hagi Helmut Duckadam Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 10:58
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 10:59

Titlul în Liga 1 este principalul obiectiv al lui Gigi Becali la FCSB, însă roș-albaștrii nu au mai reușit acest lucru de mai bine de șapte ani.

FCSB câștiga ultimul titlu în Liga 1 în 2015, atunci când pe banca tehnică se afla Costel Gâlcă, iar influența patronului Gigi Becali era limitată, spre deosebire de cum se întâmplă în prezent. Roș-albaștrii au mai fost aproape să cucerească titlul în ultimii ani, însă de fiecare dată au pierdut în detrimentul lui CFR Cluj. 

Vicecampioana României rămâne și în acest an în calcule pentru lupta la titlu, aflându-se la șase puncte distanță de liderul CFR Cluj, puncte care se înjumătățesc odată cu intrarea în play-off, însă specialiștii mizează tot pe o victorie a ardelenilor, datorată experienței jucătorilor din Gruia. 

Antrenorul care i-ar putea aduce titlul lui Gigi Becali

În ultimul timp, pe banca roș-albaștrilor au trecut mai multe nume din fotbal, mai mult sau mai puțin cunoscute, care au fost nevoite să lucreze în condițiile impuse de Gigi Becali, însă cu același obiectiv: titlul! Fostul oficial al roș-albaștrilor, Helmut Duckadam, a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu. 

Fostul goalkeeper este de părere că singurul care ar putea obține rezultate importante cu jucătorii pe care îi are Gigi Becali ar fi Gică Hagi, cel care a mai stat pe banca tehnică a roș-albaștrilor, în perioada iulie-septembrie 2007. 

(n.r. este un minus pentru FCSB banca tehnică?) În ultimii ani, se ştie care e problema FCSB-ului. Nu cred că un antrenor…A fost acum cu Edi Iordănescu când s-a încercat şi s-a văzut că nu se poate. Şi atunci nu cred că ăsta e un impediment. Toni Petrea e pus acolo să antreneze, se vede că jucătorii sunt antrenaţi, nu ai ce să îi reproşezi omului. Restul, tactic, tehnic… asta e cu totul altă problemă.

(n.r. Cum ar arăta FCSB cu Dan Petrescu antrenor?) Nu ştiu dacă Dan Petrescu s-ar potrivi la FCSB. Cred că mai repede s-ar potrivi la FCSB un Edi Iordănescu, un Gică Hagi, ar merge mai altfel. Nu ştiu de ce, Dan Petrescu e o fire aparte.

El (n.r. Hagi) a mai fost la Steaua (n.r. la FCSB). Eu zic ca profil de antrenor. Nu cred că ar face foarte multe schimbări. Eu cred că FCSB şi CFR au cele mai bune loturi la ora actuală.

Eu sunt convins că dacă s-ar întâmpla acest lucru, FCSB ar câştiga la pas campionatul şi nu s-ar opri decât în grupele Europa League sau Champions League, pentru că ceea ce se vede la echipele lui Hagi e un joc de echipă. Ştie să exploateze tot dintr-un jucător. Eh, a mai dat şi el greş, dar uitaţi-vă la Adrian Petre. Cum arată acum şi cum a arătat la FCSB”, a spus Helmut Duckadam la ProSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!