Andrei Prepelita FC Arges FCU Craiova Superliga

Andrei Prepeliță, furios după înfrângerea cu FCU Craiova! Antrenorul anunță schimbări în lot la FC Argeș! Cum a comentat gafa lui Latovlevici 

FC Argeș a pierdut duelul de pe teren propriu cu FCU Craiova, scor 0-2, din primul meci al etapei cu numărul cinci din Superliga României. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 10:04
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 10:05

Piteștenii au ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat, ambele în urma cărora au încasat câte două goluri, venite după erori individuale. Andrei Prepeliță (36 ani) a fost furios la finalul partidei, după prestația slabă a echipei sale, în special în contextul în care meciul s-a desfășurat pe teren propriu. 

Antrenorul lui FC Argeș anunță că „înjumătățește” lotul 

Tehnicianul le-a reproșat lipsa de atitudine jucătorilor săi și a anunțat că pentru următoarea partidă vor exista schimbări drastice în lot, care s-ar putea înjumătăți. 

„Începem de la 0-1 în minutul 3, cu 'U' Cluj la fel. Cred că mai bine ne motivăm, le dăm mingea să marcheze primii, ca să jucam după. Prima repriză am controlat-o, ne-am creat ocazii de gol, dar fără atitudine. Să joci acasă cu atitudinea asta... N-am văzut atitudine nici acum, după meci. Să văd și eu ceva spart prin vestiar, nu știu.

Mâine, antrenament! Tragem concluziile, așa nu se mai poate. Am mai tras un semnal de alarmă, se pare că n-au înțeles. Avem un lot de 22 de jucători, mergem cu 13-14 la următorul meci, mai luăm de la juniori, dar măcar știm că cine intră în teren dă 100%. (...) Vor fi clar repercusiuni, pentru că nu putem să mergem așa”, a declarat Andrei Prepeliță la finalul meciului. 

Andrei Prepeliță nu îl „iartă” nici pe Latovlevici: „O pasă către nimeni!”  

Totodată, antrenorul a comentat și eroarea majoră a lui Iasmin Latovlevici, care a dus la golul marcat de Andrea Compagno. 

„Ce să-i spun eu lui Lato la experiența pe care o are? O pasă către nimeni, cu exteriorul.. Bagi mingea în interior. Sunt lucruri pe care nu le pot antrena, nu pot să-i spun să nu bage mingea în centru.

Îi spun alte chestii, care ne ajută pe construcție, pe faza defensivă. Când are mingea e responsabilitatea lui, știa ce trebuie să facă. Sunt jucători cu experiență de la care mă aștept mult mai mult. Automat, nu e ușor, după ce pleci cu 0-1 în minutul 3 e greu”, a adăugat antrenorul. 

Modifică setările cookies