Erik Lincar FC Arges Universitatea Cluj Superliga

„Să ne vedem fiecare de echipa noastră!” Erik Lincar, enervat de reacțiile lui Andrei Prepeliță: „Nu am înțeles de ce îmi certa un jucător!” 

Universitatea Cluj a pierdut meciul cu FC Argeș din a treia etapă a Superligii României, scor 1-3. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 21:40
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 21:41

Ardelenii nu au nicio victorie în acest start de sezon, având două remize și o înfrângere înregistrate. Universitatea Cluj a început în forță meciul, deschizând scorul prin Bălan, în minutul 4. Nou-promovata își putea mări avantajul în minutul 17, însă Purece a ratat penalty-ul acordat cu ajutorul VAR. 

În minutul 43, Ișfan a restabilit egalitatea, iar apoi a mai marcat o dată, în startul reprizei secunde. Tabela a fost închisă de Garita, din pasa aceluiași Ișfan, iar Universitatea Cluj rămâne fără victorie în prima ligă a României. 

Erik Lincar s-a enervat pe reacțiile lui Andrei Prepeliță 

Antrenorul clujenilor a vorbit despre înfrângerea suferită, iar apoi l-a criticat pe Andrei Prepeliță pentru atitudinea arătată la finalul partidei. 

„Concluzii multe nu pot să fie. Râsul cu plânsul, plânsul cu râsul, ca să zicem așa. După ocazii mari de a marca în prima repriză, intrăm în istorie cu corner și un cartonaș roșu pe atacul nostru. Pot să-i felicit pe jucătorii mei pentru prima repriză. Trebuia să ducem jocul să treacă timpul. Istoria meciului s-a terminat la scorul de 3-1.

(n.r. despre Andrei Prepeliță) La final înțeleg că ești euforic, dar, hai, să ne vedem fiecare de echipa noastră. Au profitat de cartonașul roșu, dar, hai, să fim mai modești.

Nu am înțeles de ce îl certa pe un jucător al meu. Hai, să ne vedem de treaba noastră. Mi-aș fi dorit să marcăm, dar dacă nu știi să profiți, fotbalul te pedepsește”, a declarat Erik Lincar la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!