Andrei Prepelita FC Arges Rapid Liga 1

„Știa, i-am spus toată săptămâna asta!” Andrei Prepeliță nu și-a iertat jucătorii după înfrângerea cu Rapid: „De aceea l-am schimbat!” 

FC Argeș a pierdut meciul din deplasare cu Rapid, scor 1-2, din etapa a patra a Superligii României. Andrei Prepeliță nu a fost deloc mulțumit de jucătorii săi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 00:29
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 00:30

Piteștenii au două victorii și două înfrângeri în acest sezon al Superligii României și se află pe locul șase în clasament. Scorul a fost deschis de Sefer, în prima repriză, iar tot el a mai marcat o dată, în minutul 64. 

Rapid a rămas în 10 oameni în minutul 79, după ce Dragoș Grigore a fost eliminat, însă FC Argeș nu a reușit să profite de superioritatea numerică. Piteștenii au redus din diferență în prelungirile meciului, după ce balonul lovit de Garita cu capul și respins de Moldovan s-a lovit de Kait și a intrat în poartă. 

Andrei Prepeliță și-a criticat dur jucătorii după înfrângerea cu Rapid 

Andrei Prepeliță a fost extrem de nemulțumit de prestația jucătorilor săi, pe care i-a criticat dur, reproșându-le că au încasat goluri pe faze discutate deja la antrenamente. 

„În prima repriză, nu ne-au surprins cu nimic. Luăm un gol pe neașteptate, pentru că ei nu aveau ocazii. În prima repriză am avut ocazii foarte mari, apoi nu a iesit nimeni la gol, a fost nepermis de liber Sefer, a făcut trei preluări, nu a ieșit nimeni să blocheze șutul.

Apoi aceleași probleme după primirea golului, am avut o cădere și nu îmi explic de ce. Tot analizăm și analizăm din nou și primim goluri de genul ăsta.

În prima repriză, la demarcarea pe care a facut-o Costache, Tofan știa, asta i-am spus toată săptămâna, dar s-a repezit. Păcat pentru că era un meci în care puteam să scoatem punct sau puncte.

Cu Sepsi, la fel, aceleași ocazii. Poate ocazia lui Bertrand e scuzabilă, dar jocul lui după aceea a scăzut.

Mă așteptam la mai mult de la el, pentru că poate să dezechilibreze adversarul, dar nu a luat nicio acțiune unu la unu, de aceea l-am și schimbat”, a spus Andrei Prepeliță la finalul meciului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies