EXCLUSIV Andrei Preda, derapaj la adresa lui Adrian Mititelu: „E un nenorocit! Să se ducă la țară la el. La Craiova va fi doar înjurat”

FCU Craiova Adrian Mititelu gogoasa Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 12:03
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 12:04
Oltenii se află în acest moment pe locul 12 în clasamentul din Superligă.

Andrei Preda, alias „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud, a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport de la Pro Arena, în care a răbufnit la adresa patronului grupării din Bănie, Adrian Mititelu.

Andrei Preda, derapaj la adresa lui Adrian Mititelu: „E un nenorocit! Să se ducă la țară la el. La Craiova va fi doar înjurat”

„Noi nu urmărim acest personaj care a făcut rău clubului din 2005 până în 2023. Sunt atâția antrenori care nu au fost buni, niciun președinte nu a fost bun, niciun primar al acestui oraș.

Să fie sănătos! Să se ducă la Booveni, de unde a venit! În acest oraș, cât timp va trăi el și familia lui în acest oraș, nu va fi aplaudat la Craiova! Niciodată! Va fi doar înjurat aici. Pentru că a făcut rău unei echipe de fotbal. Din cauza lui s-a ajuns la două echipe de fotbal. 

„Ne-am săturat de el!”

A fost premediat să desființeze echipa. Acel băiat al lui, care și-a pus buze, botox, la meciul cu UTA Arad a amenințat un suporter care s-a dus acolo cu familia, l-a înjurat de morți și de familie. El să țină minte, pentru că noi avem foarte, foarte multe chestii cu el (n.r. cu Adrian Mititelu). Delirează la televizor.

Nu a fost nimic premeditat. Noi avem un mesaj la fiecare meci împotriva dânsului. S-a nimerit ca la acel meci să contestăm echipa din Sf. Gheorghe și s-a ajuns să se piardă la masa verde. Mergem înainte. O să fim în continuare prezenți în Sud.

Nici măcar la copii și juniori nu a luat niciun trofeu. Ne-am săturat de el! Să plece, dom'le! Era obligația lui să o aducă înapoi (n.r. în Superligă), că nu noi, suporterii, am băgat echipa în faliment! Acest cancer al Olteniei care ne-a făcut rău, acest om care de la țară, care nu a făcut nimic! 

Nu există cale de împăcare cu acest nenorocit care a distrus fotbalul din Craiova! Nu-l mai băgați în seamă. Nu mai este patronul Universității Craiova. A murit!”, a spus Andrei Preda la Ora Exactă în Sport.

Sepsi OSK - FCU Craiova 0-0 (meci întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete)

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

Meciul a fost întrerupt 10 minute, echipele au revenit pe gazon, dar au mai jucat doar 14 secunde și Chivulete a fluierat finalul partidei! Fanii lui FCU au declanșat din nou ploaia de scandări xenofobe, iar Chivulete a întrerupt definitiv partida! 

Bergodi s-a dus către Chivulete pentru a-i cere explicații însă centralul a respectat regulamentul! Dacă după cele 10 minute de întrerupere echipele revin pe teren și se continuă scandările xenofobe, arbitrul fluieră finalul partidei. 

"Cam asta a fost!", a spus comentatorul partidei de la Digisport, Dan Ștefănescu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!