EXCLUSIV Plecarea lui Rareș Ilie de la Nice, comentată în direct la Pro Arena. De ce are nevoie fostul jucător de la Rapid

OGC Nice Liviu Ganea Maccabi Tel Aviv Rares Ilie Stranieri Rareș Ilie
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 11:26
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 11:39

Rareș Ilie a prins doar 366 de minute la OGC Nice în jumătate de sezon.

În acest sens, echipa din Ligue 1, care l-a transferat pe fostul giuleștean pentru cinci milioane de euro, l-a trimis sub formă de împrumut la Maccabi Tel Aviv, potrivit informațiilor venite din presa internațională.

Plecarea lui Rareș Ilie de la Nice, comentată în direct la Pro Arena. De ce are nevoie fostul jucător de la Rapid

Fost campion cu CFR Cluj și Dinamo, Liviu Ganea a discutat despre plecarea temporară a lui Rareș Ilie în Israel, evidențiind faptul că pe de o parte e bună, că are nevoie de minute, dar pe de altă parte nu e în regulă, pentru că nu s-a adaptat în Ligue 1.

  • Rareș Ilie

„Ar fi bine dacă joacă mai mult. Nu e bine că pleacă de la Nice. Era ideea să reușească acolo, să se impună acolo. Dar uite că nu e ușor. Nu a reușit chestia asta. Un alt lucru important e că din noiembrie nu a mai prins niciun minut. Iarăși, au fost multe semne de întrebare. Din păcate, pleacă la Maccabi, dar sper să joace. Are nevoie de chestia asta”, a spus Liviu Ganea la emisiunea „Ora Exactă în Sport”.

Rareș Ilie semnează cu Maccabi Tel Aviv

Deși antrenorul interimar Didier Digard spunea ieri că nu crede că vor exista alte plecări de la Nice pe finalul perioadei de mercato, realitatea ar fi alta. Rareș Ilie a ajuns în această dimineață în Isrel pentru a efectua vizita medicală și a semna cu Maccabi Tel Aviv, anunță publicația locală One.

Potrivit jurnaliștilor israelieni, Rareș Ilie va fi împrumutat la Maccabi Tel Aviv până la finalul sezonului, fără opțiune de cumpărare.

Sport5, o altă publicație din Israel, anunță: "Împrumutul lui Rareș Ilie la Maccabi Tel Aviv este rezolvat. Clubul l-a adus gratis de la Nice, iar francezii au refuzat să includă și o opțiune de cumpărare".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!