Andrei Nicolescu anunță un viitor strălucitor pentru Dinamo

andrei nicolescu Dinamo Ion Tiriac Mircea Lucescu Superliga Andrei Nicolescu / Foto: Captură PRO TV
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 06 Martie 2024, 10:35
Data actualizarii: Miercuri 06 Martie 2024, 10:35

Administratorul special al clubului Dinamo, Andrei Nicolescu, a discutat despre implicarea lui Mircea Lucescu la club, cât și posibila venire a magnatului Ion Țiriac în 'peisaj'.

Administratorul special al clubului Dinamo București, Andrei Nicolescu, a discutat pe tema subiectelor de interes din jurul clubului. Printre acestea, se regăsesc posibila implicare a fostului tenismen si actual om de afaceri, Ion Țiriac la clubul din Stefan cel Mare, cât și a marelui antrenor, Mircea Lucescu, câștigător de Cupă UEFA cu Shaktar Donetsk.

Andrei Nicolescu, despre implicarea lui Mircea Lucescu la club

„Mircea Lucescu este implicat activ și îi mulțumesc pentru gesturile de lider pe care le face. Apreciez mult faptul că în momentul în care s-a dat jos din avion, a dat o fugă la Săftica pentru a vorbi cu jucătorii și cu mister.

  • Andrei Nicolescu / Foto: Captură PRO TV

Oricât aș munci eu la birou, oricât ar face Eugen lobby, nimic nu se compară cu un gest de lider al lui Lucescu. Dacă vreodată va dori mai mult, suntem aici”, a declarat Nicolescu, conform gsp.ro

Stadionul afectează randamentul echipei?

„Știu ce emulație s-a creat la Rapid atunci când stadionul era foarte aproape de finalizare, eu nu am apucat asta. Faptul că o arenă modernă dă posibilitatea unor oameni din business sau din zona mondenă, dintr-o zonă în care își permit o investiție de genul, să fie prezenți la un astfel de eveniment, creează foarte multă dorință”, a adăugat Andrei Nicolescu.

Administratorul special a "câinilor" susține că vede un mare potențial în echipa sa, fiind optimist că Dinamo se va salva de la retrogradare, aceasta fiind doar la un punct de ocupanta ultimului loc de baraj, formația FC Voluntari și la șase puncte distanță de ocupanta ultimului loc, FC Botoșani.

„Fără să supăr pe nimeni din partea cealaltă, potențialul este de cinci ori mai mare la Dinamo decât la Rapid. Anul ăsta ne-am propus să ieșim din insolvență, iar la anul să fim în play-off”, a completat administratorul special de la Dinamo, conform sursei citate.

Clasament Superliga

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!