Gigi Becali e convins: „Lupescu nu are nicio șansă la Capitală!”

Stiri Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Martie 2024, 14:22
Data actualizarii: Marti 05 Martie 2024, 14:36

Nicolae Ciucă a anuțat că PNL sondează în momentul de față părere bucureștenilor cu privire la o posibilă candidatură a lui Ionuț Lupescu la Primăria Capitalei.

Din articol

Deși fostul premier este îl consideră potrivit pe Lupescu pentru o poziție ca cea de primar al Bucureștiului, Gigi Becali este convins că fostul mare internațional nu ar câștiga alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

În ciuda experienței pe care Ionuț Lupescu a câștigat-o la conducerea Comisiei Tehnice a UEFA, Becali este de părere că bucureștenii vor merge pe mâna unui om care să fie la curent cu problemele Capitalei.

„Hai să-ți zic un lucru. Ionuț Lupescu e băiat deștept, dar una e să fii deștept, alta să cunoști administrația. El nu a administrat până acum ceva, o afacere, ceva, nu a condus 5 oameni nicăieri.

Părerea mea este că nu va câștiga. În campanie o să vină față în față cu unii pregătiți, care știu despre șoseaua cutare, podul cutare. Ionuț habar n-are, o să rămână mască, și atunci pierzi. M-ai înțeles?

Ar pierde, nu are cum să câștige. Oamenii nu vor fotbaliști la primărie, nu sunt toți microbiști. Oamenii se uită în campanie: «Ăsta ce face, ce nu face?». Ei simt asta. Trebuie un administrator, cum l-au pus pe Nicușor Dan. Omul e băiat cuminte”, a spus Becali la Fanatik.

Despre Ionuț Lupescu

Ionuț Lupescu a ocupat funcția de șef al Comisiei Tehnice a UEFA din 2012 până în 2018. A renunțat la această poziție pentru a candida la președinția Federației Române de Fotbal în aprilie 2018, însă a pierdut în fața lui Răzvan Burleanu.

Meritele sale în fotbal au fost recunoscute în martie 2008, când a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a. Distincția i-a fost acordată pentru rezultatele obținute în preliminariile Campionatului European și pentru calificarea echipei naționale la turneul final.

De reținut că Ionuț Lupescu este fiul lui Nicolae Lupescu, un alt fotbalist român de renume.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!