andreas mihaiu Dinamo Gol Liga 1 playout Liga 1

Andreas Mihaiu, recunoscator fata de colegi dupa primul gol in Liga 1! "De asta e frumos fotbalul! Pierzi, castigi, poti reveni!"

Fotbalistul dinamovist a reusit primul gol in Liga 1 in victoria cu FC Arges, 2-1, obtinuta de "caini".

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 17 Mai 2021, 15:07
Data actualizarii: Luni 17 Mai 2021, 15:12

Aflat intr-un moment greu, dupa ce a ratat penalty-ul decisiv din partida cu Astra din semifinalele Cupei Romaniei, unde daca marca, echipa dinamovista se califica in finala, Andreas Mihaiu spune ca a simtit suportul oferit de colegii sai, care l-au incurajat dupa nereusita din meciul trecuta.

Fotbalistul a spus ca spera ca pe viitor sa continue evolutiile bune si sa rasplateasca increderea pe care a primit-o din partea tuturor din club in ultimul timp.

  • Andreas Mihaiu, recunoscator colegilor dupa primul gol in Liga 1! De asta e frumos fotbalul! Pierzi, castigi, poti reveni!

"Mi-am revenit, colegii au fost alaturi de mine. A fost un esec, astazi ma bucur ca am marcat. Primul gol in Liga 1. De asta e frumos fotbalul. Pierzi, castigi, ratezi penalty, poti reveni, marchezi, e frumos!

Toate au fost importante (n.r. - mesajele). Colegii au fost langa mine foarte mult, toate m-au ajutat sa trec peste. Speram, ne bucuram ca am castigat astazi. Mai avem o etapa, nu suntem linistiti. Nici la baraj n-ar fi prea frumos", a spus Mihaiu pentru Digisport.

Modifică setările cookies