Dinamo Ionel Danciulescu Superliga

"Am văzut 11 jucători oarecare, obligați să joace un meci de campionat". Sentință dură pentru situația de la Dinamo

Dinamo a pierdut ultimul meci din 2021, 0-2 cu Farul Constanța. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 22:42
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 22:52

Dinamo nu a reușit să obțină nici măcar un punct din duelul cu Farul și încheie anul pe penultimul loc în clasament, cu 12 puncte obținute după 21 de etape! „Câinii” au bifat astfel a doua înfrângere consecutivă, după cea cu Mioveni din prelungirile meciului. 

Dinamo reușise să câștige în urmă cu două etape, în meciul cu Chindia, 1-0, fiind și prima victorie obținută după mai bine de patru luni, însă jucătorii lui Rednic au cedat în ultimele două etape. 

La finalul partidei, Ionel Dănciulescu a făcut o analiză la rece despre partidă, discutând despre situația actuală a clubului din Ștefan cel Mare. 

"Încă o evoluție dezamăgitoare, foarte multe greșeli în faza defensivă. Ce s-a întâmplat la golul doi este nepermis. La un moment dat mi s-a părut că erau ca șoarecele cu pisica. Am văzut 11 jucători oarecare adunați și obligați să joace un meci de campionat cu Farul Constanța.

O echipă debusolată, cu jucătorii care stau numai cu capul în pământ, fără personalitate. Premisele în acest moment nu sunt cele mai bune și optimiste. Nu știu ce s-ar putea întâmpla în această perioadă de iarnă extrem de scurtă.", a declarat Ionel Dănciulescu la DigiSport Special.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!