Iuliu Muresan Dinamo Superliga

Dinamo poate rămâne fără Iuliu Mureșan! Directorul executiv al ”câinilor” vrea să plece din ”Ștefan cel Mare”

Dinamo poate rămâne fără directorul executiv Iuliu Mureșan din această iarnă. Acesta este tentat să plece din ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 21:03
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 21:15

După ce Mircea Rednic a anunțat că Dinamo se va despărți de mai mulți jucători în această iarnă, se pare că gruparea din ”Ștefan cel Mare” poate rămâne și fără cel mai important om din conducerea clubului. 

Iuliu Mureșan vrea să plece de la Dinamo

Iuliu Mureșan (67 de ani) este foarte tentat să renunțe la funcția pe care o deține la Dinamo și să se întoarcă acasă, la Cluj, încă din această iarnă, notează Fanatik.

Conducătorul nu a mai apărut în spațiul public în ultima vreme, nu a mai dat declarații și, surpriză, nu a venit nici la ultimul meci din acest an calendaristic, Dinamo - Farul, el fiind prezent la toate meciurile echipei de pe teren propriu.

Apropiații lui Mureșan spun că acesta a devenit tot mai abătut în ultima perioadă, din cauza rezultatelor slabe ale echipei, și ar avea senzația că nu e ajutat de toți cei din jurul său. 

Mureșan a condus-o pe CFR Cluj timp de 17 ani, între 2001 și 2018. Din 2019 a devenit președinte la Hermannstadt, iar din vara anului 2021 este directorul executiv al lui Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!